•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany

Componente SRAM
Biciclete pentru competitie...in detaliu

Progresul triumfal al marcii SRAM, compania cunoscuta pentru componentele sale de bicicleta, a inceput in 1987, cand fondatorii companiei Scott, Ray si Sam au decis sa introduca pe piata schimbatorul rotativ la MTB-uri. In anii care au urmat, americanii au dezvoltat continuu noi tehnologii de schimbare a vitezelor si astazi, se bucura de foarte multi oameni care-i apreciaza, printre ciclisti de sosea si de mtb. Astazi, printre altele, compania este foarte cunoscuta si admirata pentru gama de schimbatoare pentru pinioane, foi, lanturi, pinioane si multe altele. Intotdeauna in cautare de imbunatatiri tehnologice, SRAM lucreaza constant pentru a-si dezvolta produsele si a satisface cerintele clientilor sai. Singura modalitate de a reusi este satisfacerea permanenta a clientului prin componente de cea mai buna calitate. De aceea, ciclisti amatori si profesinisti se numara printre fanii loiali ai acestei marci americane.

SRAM – Componente performate pentru aproape orice tip de bicicleta
In domeniul ciclismului competitiv, SRAM a devenit cunoscut prin dezvoltarea schimbătorului de viteze cu "grip shift", care a fost urmat de alte componente, cum ar fi schimbatoarele pentru pinioane sau pentru foi. O altă zona in care SRAM concureaza pe o piata cu produse de inalta performanta este cea a franelor, a manetelor de frana si a manetelor de frana/schimbator. Compania SRAM ofera aceste componente si multe altele pentru practic toate tipurile de biciclete. Fie pe sosea, fie mtb-uri, fie bicicleta touring sau alta bicicleta, toti ciclistii beneficiaza de o tehnologie bine conceputa si bine dezvoltata, care convinge in primul rand din punctul de vedere al preciziei. Astazi, dezvoltarea continua a componentelor pentru bicicleta, cum ar fi franele, schimbatoarele, butucii si manetele de schimbator, fac multa lume sa aprecieze brandul SRAM.

ESTE MOMENTUL SA SCHIMBI VITEZA.

Progresul tehnologic trebuie sa se regaseasca in practica. O bicicleta trebuie sa fie simpla. Eleganta inseamna indepartarea lucrurilor care sunt in plus. Acesta este progresul – si bineinteles crezul dupa care s-a ghidat si primul grup electronic SRAM, celebrul SRAM RED eTAP.

EAGLE

Dezvoltat in SUA, desienat in Germania, produs pentru intreaga lume: Ultima generatie a tehnologiei 1x soseste direct de la oamenii care l-au gandit. Un sistem unic, extrem de performant si care deschide noi orizonturi. Capabil, solid, silentios. Cu o gama de rapoarte cum niciun alt sistem de schimbare a vitezelor nu a mai oferit pana acum.