•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany

SQlab
Accesorii pentru ciclistii adevarati care-si doresc un confort sporit atunci cand pedaleaza

SQlab este un producator de accesorii pentru biciclete, care investeste mults energie, timp si bani in cercetare si dezvoltarea seilor ergonomice. In plus, SQlab si-a stabilit obiectivul de a dezvolta alte componente importante care au influenta asupra pozitiei corecte de sedere in sa. Ca atare, in plus fata de diferitele sei, exista si ghidoane si pipe in gama de produse. Acest lucru se datorează faptului ca, in ciclismul de performanta, atunci cand pedalezi pe distante lungi sau catarari abrupte, multe detalii joaca un rol important la o bicicletă, nu numai saua.

Sei deosebit de ergonomice marca SQlab
In calitate de expert in accesorii ergonomice pentru ciclism, SQlab a dezvoltat diferite metode specifice pentru masurarea oaselor sezutului, a latimii de prindere si a pozitiei piciorului care fac ca rezultatele obtinute sa fie mai bune. In plus, SQlab masoara distanta dintre oasele de sedere pentru a calcula latimea optima a seii. Procedand astfel, expertii au constatat ca nu sunt necesare sei diferite pentru bărbati si femei. In schimb, SQlab ofera modele de sa in patru latimi diferite, astfel incat oasele sezutului sa ramana continuu lipite de sa si perfect aliniate - indeferent daca ne raportam la barbati sau femei. Echipate cu aceasta tehnologie avansata, seile de trekking, MTB, triatlon si seile pentru sosea, bucura foarte multi utilizatori, sportivi profesionisti si amatori.

Accesorii pentru ciclism marca SQlab – Componente fiabile pentru ciclismul competitiv
Dupa studii indelungate, expertii SQlabau dezvoltat solutii practice pentru ghidoane, mansoane si pipe care sa faca pedalatul cat mai relaxat.