Sportourer

Mansoane pentru ghidon si sei, pentru o plimbare relaxata pe bicicleta

Componente-bicicleta

Marca Sportourer originara din Italia asociaza libertatea de miscare cu perceptia individuala de spatiu si timp, mai ales atunci cand pedalezi. Bicicleta reprezinta cheia catre o viata mai activa dar in acelasi timp iti permite sa experimentezi libertati nebanuite. Fiecare dintre seile si mansoanele Sportourer reflecta acest crez.  
 
Sportourer - Sei si mansoane de ghidon pentru plimbari relaxate
Acest brand independent se afla sub tutela cunoscutei firme italiene Selle Italia, brand care dezvolta si produce sei pentru bicicleta, mansoane dar si alte accesorii de top pentru biciclete. Acum te poti bucura de libertate. Pentru acest brand, telul este sa ofere ciclistilor confort in sa si priza buna pe ghidon. Doua criterii importante pentru toti cei ce practica ciclismul. Sportourer isi doreste sa motiveze continuu utilizatorii de biciclete, motiv pentru care se focuseaza pe dezvoltarea continua de produse confortabile, sigure, cu forme elegante si atragatoare.

Sportourer - Bucura-te de un confort si o siguranta crescute
Toate seile, mansoanele si accesoriile sunt adaptate cerintelor clientilor pana la ultimul detaliu - nu conteaza daca esti sportiv amator, navetist, ciclist de oras sau unul caruia ii plac drumurile off-road. Aceasta companie te uimeste prin produsele sale ce contin spume elastice si geluri, sau un elastomer special care distribuie presiune si absoarbe mai bine socurile. In plus, Sportourer se poate baza si pe cei 120 de ani de experienta ai companiei mama Selle Italia in munca de dezvoltare a accesoriilor sofisticate pentru bicicleta, accesorii care sa intruneasca cele mai inalte standarde de calitate si siguranta. Pe langa mansoanele ergonomice si celelalte accesorii, compania produce si sei moderne, sport, citu si touring. Fiecare dintre aceste trei game se prezinta la cel mai inalt nivel din punct de vedere tehnologic si sunt perfect adaptate stilului de viata al clientilor.