smith optics

Pentru o vizibilitate perfecta

Imbracaminte

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

6 Cauta rezultate

Teste minutioase, material de calitate - cu Smith Optics vei beneficia de cele mai bune casti si dei mai buni ochelari
1965 Sun Valley, Idaho, Statele Unite ale Americii: Smith Optics revolutioneaza schiul cu ajutorul primilor ochelari de protectie din lume care vin cu lentila etansa si spuma prin care aerul poate circula. Astazi: Smith Optics si-a extins din ce in ce mai mult dominatia în sectorul ochelarilor sport. Smith Optics produce ochelari de cea mai inalta calitate pentru sporturile ce se desfasoara in aer liber.

Ochelari si casti – Smith Optics ofera o game foarte larga de ochelari
Smith Optics prezinta modele pentru diferite discipline sportive: schi, snowboard, surf, motocros, alpinism si bineinteles ciclism. Toate produsele marca Smith Optics sunt supuse celor mai dificile teste. Castile si ochelarii marca Smith Optics sunt rezistente si de cea mai inalta calitate.

Pionier in ochelarii pentru sport si cei pentru sporturile de iarna
  La inceput, fondatorul Smith Optics, dr. Bob Smith, de profesie stomatolog, a produs primele modele manual folosind intrumentele sale de laborator, spuma si adezivi. Inainte de a incepe productia oficiala, prototipurile erau asamblate impreuna cu prietenii pe masa din bucatarie. In calatoriile prin munti pentru a testa aceste produse, de multe ori acestea erau oferite la schimb pentru bilete pentru telecabina.

… si o adevarata opera de arta a tehnologiei
Printre numeroasele inventii ale Smith Optics sunt incluse printre altele, lentila interioara anti-ceață 5x, Seria I/O cu sistem de schimbare rapida a lentilelor, sistemul de ventilatie patentat "Turbo Fan", precum si reglabilul sistem de ventilatie "Regulator", care este de asemenea si brevetat individual. Alte brevete sunt Sistemul Roll-off pentru downhill, ochelarii MotoX si sistemul ODS (Sistemul de andocare oculara), care permite integrarea lentilelor optice in ochelari de soare si in cei pentru sporturile de iarna. De asemenea, printre cele mai recente realizari se numara lentilele ChromaPop care ofera polarizare nelimitata, claritate si intensificare a culorii.

Talent, inventivitate si pasiune
  Ceea ce face ca Smith Optics sa fie o companie atat de speciala este de fapt echipa din spate. Ochelarii si echipamentul sportiv sunt concepute in vederea obtinerii perfectiunii si sunt testate continuu pana cand satisfac cele mai inalte cerinte. Lasati pe noi grija ochelarilor, voi ar trebui sa va bucurati de natura, de sport si miscare.