SIDI

Success guaranteed by performance, comfort and passion

Imbracaminte

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

37 Cauta rezultate

Pe cat de repede se invart rotile bicicletelor pe atat de repede trec si anii in ciclism. Daca va uitati la istoria brandului SIDI, vedeti ca istoria ei incepe undeva in anii 1960, cand fondatorul acestei companii, Dino Signori, si-a transformat pasiunea in profesie. In acest domeniu totul s-a dezvoltat extrem de repede asa ca SIDI a devenit rapid una dintre marcile cele mai importante in fabricarea pantofilor de ciclism. Astazi, SIDI ofera o gama foarte larga de pantofi de sosea si MTB, atat pentru cei ce practica de placere ciclismul cat si pentru profesionisti.

Pantofi de ciclism SIDI - incaltaminte sport extrem de confortabila 
Pantofii pentru MTB/trekking si cei de sosea de la SIDI sunt construiti extrem de ergonomic - de la materialul de deasupra pana la sistemul de inchidere si talpa. Tocmai de aceea sunt extrem de populari printre toti pasionatii de ciclism. Nu convinge doar designul lor ci si functionalitatea. Materialul superior este usor, creste comoditatea si ofera o ventilare ridicata. O alta caracteristica inovativa este “Heel Retention System”, dezvoltata de SIDI in 2007. Cu ajutorul acestui sistem, poti ajusta calcaiul pantofului. Astfel poti regla incaltamintea in asa fel incat sa se potriveasca perfect pe picior iar acesta sa nu mai alunece inauntru. O alta inovatie interesanta este talpa ventilata, talpa din carbon care permite aerului sa patrunda. Inchiderile Micro Look sunt de asemenea foarte populare printre ciclisti; si acest sistem ajuta pantoful sa se muleze perfect pe picior.
  
Pantofi de ciclism si accesorii SIDI - fiabile, confortabile si practice.
Astazi, compania SIDI cu al sau stil unic, traditie, inovatie si confort, este unul dintre cei mai mari producatori de incaltaminte sportiva din lume. In plus, SIDI ofera multe accesorii si componente, mai ales atunci cand vrei sa asortezi pantofii cu echipamentul. Acest lucru nu va fi deloc dificil de rezolvat datorita acestor accesorii SIDI. Mai mult, acest brand produce si sosete, huse pentru pantofi, manusi etc. In viitor, SIDI va investi intr-o retea de magazine pe plan international si va garanta calitatea incaltamintei milioanelor de atleti ce folosesc aceasta marca. Ciclisti de pretutindeni beneficiaza de fiabilitatea si confortul SIDI, atat in ce priveste incaltamintea de MTB cat si cea de sosea.