Selle Royal

Mereu ai nevoie de o sa buna daca vrei sa fii competitiv

Componente-bicicleta

Brandul ‘Selle Royal’ a luat nastere in 1956 in Italia si din acel moment s-a remarcat ca un producator extrem de apreciat de sei pentru biciclete. Atat ciclisti amatori cat si profesionisti au de unde alege din gama mare de sei oferita de acest producator italian, a caror caracteristici de baza sunt calitatea si designul. Ca si baza a produselor de top, acolo unde se regasesc tehnologia, materialele performante si expertiza profesionistilor in domeniu, compania ‘Selle Royal’ fabrica si modele de baza extrem de confortabile si in multe marimi. De aceea am afirmat ca atat sportivii amatori cat si profesionisti se pot bucura de produsele acestea in aproape orice situatie.

Produsele ‘Selle Royal’ pentru ciclistii competitivi – totul pentru confort  
Fie ca ne referim la biciclete de sosea, mtb-uri sau city bike: ‘Selle Royal’ ofera saua potrivita pentru toate categoriile de ciclisti. Pentru ca fiecare ciclist are preferinte aparte referitoare la forma si materialele folosite. ‘Selle Royal’ produce patru categorii de sei diferite: ‘sport’, ‘athletic’, ‘moderate’ si ‘relaxed’. Fiecare dintre aceste categorii prezinta puncte de contact sa/ciclist, diferite, asa ca pozitia si unghiul in care se aseaza corpul pe sa poate fi aleasa in functie de necesitati.

‘Selle Royal’, gentute de pus la sa – un accesoriu care te ajuta sa economisesti spatiu   
In plus, ‘Selle Royal’ ofera de asemenea gentute de pus la sa, ce se pot atasa printr-un clips direct, totul pentru a castiga spatiu. Sportive, elegante si functionale, gentutele ‘Selle Royal’ ofera spatiu suplimentar pentru scule, camere de rezerva si alte mici accesorii.