Selle Italia

Sei de bicicleta pentru cei mai pretentiosi dintre noi

Componente-bicicleta

Povestea de succes a brandului Selle Italia a inceput in oraselul Corsico in 1897. Desi primele sei produse erau destinate bicicletelor normale, anii ce au urmat, linia de productie s-a concentrat pe produsele pentru sportivi. Inca de atunci, au existat schimbari majore in ceea ce priveste fabricarea unei sei: daca primele modele de sei erau confectionate din otel si piele, compania, acum se concentreaza pe confort si forma. Astazi, seile cu gel, seile special dezvoltate pentru femei sau pentru barbati, completeaza marea gama de produse Selle Italia .

Atat pentru off-road cat si pentru triatlon - Sei ergonomice de top
Gama de sei Selle Italia este uriasa. O selectie mare de sei de sosea, off-road si triatlon, permit sportivilor sa-si gasesca modelul potrivit. Selle Italia s-a pozitionat ca unul dintre brandurile cele mai cautate in zona triatlonului si a ciclismului de performanta. Aceasta pentru ca in sportul de performanta fiecare detaliu conteaza, iar Selle Italia prin atentia la detalii, caracteristicile tehnice ridicate si rezistenta produselor sale, sunt din ce in ce mai cautate in lumea ciclismului. Chiar si in sectorul bicicletelor off-road, brandul Selle Italia castiga constant teren. Dar indiferent de disciplina, producatorul italian se concentreaza mai ales pe sportiv. Inafara seilor pentru sosea, off-road si triatlon, compania produce si accesorii cum ar fi gentute pentru sa sau protectii de janta.

Selle Italia - Sei confortabile pentru femei si barbati   
Pentru a continua povestea si a gasi solutia perfecta chiar si pentru cei mai pretentiosi ciclisti, Selle Italia colaboreaza cu o echipa de experti, apartinand diferitelor discipline ale ciclismului. Marea provocare este sa dezvolti sei care sa multumeasca complet utilizatorul, in termeni ai confortului si formei.