RST

Experienta si calitate pentru ciclism

Componente-bicicleta

RST este marca specializata in productia de furci cu suspensie pentru diferitele discipline ale mtb-ului. Compania manufactureaza furci cu sisteme de amortizare performante, atat pentru mtb-uri cat si pentru bicicletele de oras. RST reprezinta prescurtarea Rapid Suspension Technology - acest brand deja si-a impus numele ca si unul dintre liderii de piata in lumea fabricantilor de furci cu suspensie. Furcile RST sunt utilizate in toata lumea si ofera mtb-urilor cele mai bune suspensii posibile.

Produsele pentru mtb marca RST - Experienta si calitate pentru ciclism
RST au dezvoltat si fabricat furci de cea mai buna calitate inca din 1990. Cu peste 25 de ani de experienta, compania este una care ofera increderea deplina. Experienta si cunostintele tehnice acumulate de-a lungul anilor, au influentat decisiv productia de furci cu suspensie pentru mtb-uri, indiferent de traseu. Constructia, sistemul de suspensie, tehnologia de amortizare, cursa furcii, reglajele, greutatea si dimensiunile - fiecare detaliu al furcilor RST pentru mtb-uri este gandit pentru performanta. Exista modele RST construite la exterior din aluminiu, interiorul de otel si amortizare hidraulica. In cazul utilizarii lor in conditii de noroi, producatorul ofera furci usor de manevrat, cu o functionalitate ridicata si care nu permit murdariei sa intre in interior. Cursa furcii este mereu adaptata terenului pe care o folosesti.

RST, produse pentru ciclism - componente de ultima generatie  
Acest specialist in furci ofera de asemenea modele special gandite pentru bicicletele de oras, astfel ca o naveta simpla se va transforma intr-o reala placere. Furcile RST pentru bicicletele de oras sau de trekking sunt gandite pentru utilizare pe asfalt. Mersul cu aceste biciclete devine confortabil datorita suspensiei care absoarbe absolut orice vibratie sau denivelare. Insa aceasta suspensie te ajuta de asemenea sa pedalezi si off-road. Inafara suspensiilor performante, RST ofera si gaturi de furca de diferite grosimi si lungimi.