Rixen & Kaul

Cosuri pentru bicicleta si rucsacuri

Accesorii-Bicicleta

  • Sort by:

3 Cauta rezultate

Cei care nu doresc doar sa calatoreasca pe bicicleta ci doresc si sa sa isi duca bagajele cu usurinta si siguranta folosind accesorii de calitate. Gama producatorului include genti speciale pentru ghidon, cosuri de purtat pe ghidon, dar si genti si rucsaci confortabili. Gama de accesorii pentru biciclete Rixen & Kaul ofera orunderi solide cu surub pentru ghidon si cosuri pentru biciclete. Acestea ofera suportul necesar pentru a va transporta in siguranta toate bagajele. Compania ofera o gama larga de solutii rapide de asamblare pentru toate bicicletele. Sub numele de KLICKfix, compania ofera o serie de adaptoare care faciliteaza transportul de diverse obiecte pe bicicleta.


Produsele Rixen & Kaul, greutate redusa datorita cosurilor construite din aluminiu usor
Astazi, una dintre primele inventii ale lui Rixen & Kaul este extrem de cunoscuta si apreciata de ciclistii care doresc sa-si centreze rotile. Astfel, pentru a regla spitele rotii, se foloseste cheia numita "SPOKEY". Sub marca KLICKfix, Rixen & Kaul a lansat mai multe accesorii pentru biciclete, foarte utile pentru ciclisti. Datorita constructiei sale, cosul pentru ghidon poate fi folosit 365 de zile pe an. Acest cos este fabricat din aluminiu si felul cum a fost fabricat si materialul folosit il face foarte usor. Rucsacurile KLICKfix prezinta foarte multe buzunare utile si caracteristici practice. Toate produsele acestei companii sunt "Made in Germany". Dezvoltarea si productia este de asemenea implementate in Germania.


Rucsacurile Vixen & Kaul: accesorii pentru sport si pentru ciclism, castigatoare a multe premii pentru design
   Ca si ciclisti pasionati, angajatii acestei companii cunosc bine nevoile clientilor lor. Accesoriile pentru biciclete de la Rixen & Kaul sunt rezultatul propriei experiente. La urma urmei, ceea ce trebuie transportat pe bicicleta necesita o fixare sigura, care sa nu impiedice manevrarea bicicletei in traficul. Cu adaptoarele si accesoriile KLICKfix, marca Rixen & Kaul a gasit o solutie utilizata zilnic de foarte multi ciclisti. Pe gentile si cosurile pentru biciclete se pot adauga cu usurinta incuietori. In zilele noastre gasesti pe aproape toate bicicletele sisteme KLICKfix, sisteme ce te ajuta indiferent de bagaj sau distanta. Longevitatea tuturor produselor lor este garantata. Premiile de design atribuite acestui brand sunt dovada calitatii acestor produse.