Ritchey

Accesorii elegante pentru ciclism

Componente-bicicleta

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

39 Cauta rezultate

Ritchey si ciclismul – descoperirea mountain bike-ului in muntii Californiei
Inca de la fondarea acestei companii in 1974 de catre Tom Ritchey, manufacturierul "Ritchey" a dezvoltat continuua si si-a extins constant gama de accesorii pentru biciclete. Istoria Ritchey a inceput cu simple biciclete in California, la inceputul anilor 70, atunci cand bicicletele de munte nu faceau parte din tabloul de ansamblu. In acel moment, fondatorul companiei Tom Ritchey si prietenii sai, au coborat muntii, pe biciclete vechi si au folosit piese de pe scena motocrosului sau accesorii lucrate de ei. Intretimp, cererea pentru aceste piese a crescut, astfel încat, prin marca Ritchey, Tom Ritchey a decis sa isi creeze propria companie pentru piese pentru mountain-bike-uri.

Impreuna cu accesoriile Ritchey – bine echipat pentru orice iesire cu bicicleta
In general, gamele oferite de Ritchey includ componente pentru biciclete, componente solide si usoare, cum ar fi ghidoane, inclusiv ghidoane MTB, ghidoane trekking, ghidon biciclete sosea,headset-uri, pipe, tije sa, sei, mansoane si multe alte componente de inalta calitate. Ritchey realizeaza componente de calitate pentru biciclete de sosea si mtb-uri datorita atentiei pe care o acorda anumitor factori. In primul rand, exista avantajele tehnice datorate atentiei la detalii in faza de proiectare a produsului. Dar Ritchey nu se multumeste doar cu asta: primele faze sunt combinate prin testare riguroasa a rezistentei la uzura, pentru a atinge perfectiunea.

Ritchey: Imbunatatirea continuu inseamna atingerea perfectiunii
Datorită personalului bine pregatit, a calitatii si a cercetarii intensive, sunt create produse care pot fi comercializate in intreaga lume. Compania acorda o importanta deosebita dezvoltarii viitoare si continua sa lucreze pentru imbunatatirea tehnologiei existente. Tot ceea ce ofera Ritchey se bazeaza pe incredere.