Polar

Pioneer of wearable sports technology

Accesorii-Bicicleta

  • Sort by:

0 Cauta rezultate

No products found!

Fiind unul dintre cei mai importanti furnizori de monitorizare pentru ritmului cardiac, trackere de fitness si ceasuri pentru biciclete, Polar ofera ciclistilor, alergatorilor amatori si de performanta, si tuturor celorlalte persoane interesate de fitness, o gama larga de produse gadget-uri sportive. Nu conteaza ce sport faci - ceasurile cu puls Polar bratari fitness, dispozitive GPS, ceasuri pentru biciclete, cantare, etc., te ajuta sa adaptezi antrenamentul la ritmul propriului tau corp. Polar livrează tehnologie prin dispozitive la indemana, pentru a monitoriza performanta. Calculatoare de dimensiunea unui ceas, masoara ritmul cardiac, timpul, altitudinea, viteza si multe altele. Ideea de monitoare portabile cu ritm cardiac a aparut pe o pistă de schi in anul 1975. Pe atunci nu exista nici o modalitate de a inregistra cu acuratete pulsul in timpul antrenamentelor. Doar un an mai tarziu, POLAR a luat nastere, fiind fondata de Seppo Säynäjäkangas langa orasul Oulu, Finlanda. In 1979, POLAR si-a depus primul brevet pentru masurarea ritmului cardiac.
 

Polar, produse pentru ciclism - Sisteme de antrenament ce te ajuta sa interpretezi corect semnalele corpului tau   
Astazi, marea gama de produse POLAR indeplineste toate cerintele ciclistilor si tuturor pasionatilor de fitness din intreaga lume. In functie de model, versatilele mini calculatoare masoara datele prin intermediul unei centuri de piept sau direct la incheietura mainii, astfel incat, puteti monitoriza si imbunatati continuu antrenamentul. Datorită unui senzor GPS integrat, ceasurile sport cu GPS de la Polar, masoara date precise, cum ar fi traseul, viteza si distanta si ofera o analiză individuala, prin intermediul unei aplicatii smartphone.

Ce motivează compania POLAR cel mai mult este dorinta de a interpreta corect semnalele corpului. Acesta este motivul pentru care puteti alege dintr-o selecție mare de sisteme de antrenament, de la ceasuri sofisticate până la bratari de fitness usoare - iar gama este extinsa in mod constant. Pentru a fi siguri ca aceste aparate sensibile pot fi montate cu usurinta pe bicicleta, exista mai multe suporturi disponibile. Senzorii de viteza si cadenta ajuta sa va analizati datele intr-un mod perfect.