Pletscher

Sisteme de prindere a cosurilor de biciclete

Componente-bicicleta

Toti cei care doresc sa-si transporte cumparaturile, bagajele sau chiar copii pe bicicleta, au nevoie de accesoriile potrivite. Este foarte important ca acestea sa fie bine prinse de bicicleta, pentru a nu avea surprize neplacute in trafic sau pe drumuri neasfaltate. Pletscher ofera sisteme de prindere care sa satisfaca orice cerinta. Produsele lor sunt extrem de bine gandite si ofera o mare durabilitate. In plus, materialul folosit este foarte rezistent. Designul modern se combina cu performanta si impreuna asigura suficienta rezistenta chiar si pentru incarcaturi grele.

Produsele pentru ciclism marca Pletscher, pentru toate iesirile cu bicicleta   
Compania Pletscher a fost fondata in Elvetia in 1919. Ca orice producator de accesorii, compania foloseste ca materie prima cel mai mult aluminiul. Aceste suporturi sunt extrem de usor de montat si demontat. Nu ai nevoie de niciun fel de scula speciala. Un alt avantaj il reprezinta greutatea redusa a produselor. Gama de produse include si un adaptor care permite prinderea extrem de usor a scaunelor pentru copii. Indiferent ca pedalezi prin ploaie, vant sau furtuna, produsele marca Pletscher sunt durabile, caracteristica ce le face perfecte pentru turele lungi cu bicicleta.  

Suporturile Pletscher, pentru o prindere sigura indiferent de conditii  
Diferitele modele de suporturi sunt construite din aluminiu. Ele pot fi usor ajustabile pe inaltime, acest lucru facandu-le utilizabile pe biciclete de diferite marimi. O baza solida si larga ofera o stabilitate ridicata. Compania elvetiana ofera suporturi pentru fixat centrul bicicletei sau pentru roata de spate. Suporturile cu prindere dubla asigura stabilitatea atat cand opresti cat si cand stationezi timp indelungat. Un arc il face sa se plieze usor si la fel de usor sa se actioneze. Durabilele si rubustele suporturi din aluminiu proiectate de Pletscher sunt construite pentru ciclistii care doresc sa-si duca in siguranta bagajele pana la destinatie. Faptul ca aveti de unde alege din gama acesta larga de produse, insemna ca bicicleta dumneavostra va fi in siguranta parcata atunci cand terminati de pedalat.