Oelzeuch

Lubrifiant high-end pentru lantul bicicletei

Accesorii-Bicicleta

  • Sort by:

1 Cauta rezultate

Prin acest lubrifiant de top pentru lantul bicicletei, OELZEUCH, un brand al ATLANTIC Mineralölwerk GmbH, ofera un efect complet indiferent de vreme lantului bicicletei tale. Atat ambitiosii ciclisti amatori cat si cei profesionisti au incredere in acest ulei complet sintetic. Indiferent ca pedalezi prin praf, conditii uscate sau umezeala extrema, acest lubrifiant va protejeaza lantul prin pelicula pe care o lasa.

Produsele versatile marca ATLANTIC, pentru curatare si intretinere
Inafara lubrifiantului special OELZEUCH, gama ATLANTIC ofera aproximativ 30 de diferite produse pentru curatarea, intretinerea, protejarea si lubrifierea bicicletelor. Gama cuprinde produse de la articole de ingrijire pana la cele de curatare profunda, carpe speciale si spray-uri pentru lant. Exista produse pentru aproape fiecare actiune dorita. Compania ATLANTIC comunica mereu faptul ca numai si numai uleiurile de calitate si cele ECO sunt utilizate pentru obtinerea produsului OELZEUCH si al celorlalte din gama lor.

Produse de calitate – made in Germany
Pentru brandul ATLANTIC este important ca toate produsele lor sunt fabricate in Germania. Astfel, compania poate pastra in permanenta legatura cu sportivii amatori si profesionisti: pentru ca doar asa, printr-o comunicare continua este posibil sa dezvolti produse performante. Prin urmare, ATLANTIC va continua aceeasi politica si in viitor.