•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany

odlo
Tricouri de piele super-performante, marca odlo

Chiar daca esti ciclist amator sau profesionist: Echipamentele de ciclism potrivite sunt extrem de importante, tot atat cat si echiparea bicicletei. Odlo este considerata a fi marca ce a inventat echipamentele tehnice de purtat direct pe piele. Astazi, odlo este lider european de piata in ceea ce priveste acest echipament. Ciclisti din toate colturile lumii cunosc importanta acestor echipamente. Ele trebuie sa fie confortabile si gandite in asa fel incat sa nu existe nimic in croiala care sa deranjeze. In plus, caracteristicile echipamentului odlo, le fac sa fie performante chiar si in conditii vitrege.

Echipament sportiv pentru barbati si femei  
Echipamentul tehnic are un scop precis: functionalitatea maxima. Producatorul odlo ofera o gama imensa de tricouri, pantaloni scurti, pantaloni mulati si tricouri normale, care indeplinesc si cele mai pretentioase cereri. Odlo ofera de asemenea echipamentecare imbina functionalitatea cu designul, atat pentru femei cat si pentru barbati. Cele mai bune performante s-au realizat doar in parteneriate cu odlo. Fiecare produs in parte se focuseaza pe confortul maxim. Ele sunt testate atat de specialisti in materiale sportive cat si de catre sportivi, inainte de a fi scoase pe piata.

Pe orice tip de vreme: echipamentul odlo este cel mai potrivit  
In competitii, sportivii profesionisti nu-si pot alege vremea pe care sa pedaleze. Acolo este foarte important ca ei sa foloseasca echipamentul potrivit. Toate produsele trebuie sa fie bine croite si fabricate. Numai in acest fel, ciclistii isi pot pastra temperatura corporala, implicit pot performa. Echipamentele de purtat direct pe piele marca odlo sunt folositoare chiar adaca afara soarele straluceste, daca ploua sau daca este vant puternic. Tehnologia odlo este inovativa si permite sportivilor sa intre in competitii cu o temperatura corporala corecta.

EVOLUTION BLACKCOMB

Materialul EVOLUTION BLACKCOMB este fabricat in mare parte din poliester reciclat. Nu este numai durabil ci si permite aerului sa circule, se usuca usor si este antibacterial.