NORTHWAVE

Bike shoes and clothing for professionals and hobby cyclists

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

4 Cauta rezultate

Brandul italian Northwave produce echipament si incaltaminte de calitate si este extrem de popular in lumea ciclismului de sosea. Tot acest echipament are un stil propriu si stabileste noi standarde. Compania Northwave produce o gama extrem de larga de echipament de ciclism, cum ar fi pantaloni scurti si lungi, jachete, tricouri, manusi si esarfe si bineinteles pantofi, atat de sosea cat si de mtb. Politica celor de la Northwave este sa raspunda pe masura asteptarilor celor mai pretentiosi clienti, cu tehnologii de ultima generatie, design inovativ. Acest lucru se reflecta si in motto-ul companiei: “Nu conteaza cat de bun este un produs, el poate fi mereu imbunatatit!

Incaltaminte confortabila pentru ciclism, marca Northwave
In ceea ce priveste pantofii de ciclism, brandul Northwave munceste sa produca incaltaminte cat mai comoda. Datorita ultimelor tehnologii si materiale folosite, pantofii sunt pe masura oricarui performer. Echipamentul Northwaveimbina caracteristici inovative si un stil modern si astfel seteaza noi reguli si standarde in ciclism.

Northwave cycling - Echipament unic  
Odata cu aparitia fabricii de incaltaminte la inceputul anilor 1980, Gianni Piva a pus bazele brandului Northwave in Montebelluna, Italia. Fostul om de afaceri a devenit rapid unul dintre cei mai importanti producatori de echipament pentru ciclism si s-a facut remarcat prin pasiunea pentru acest sport, creativitatea in dezvoltarea echipamentului si prin faptul ca brandul Northwave a sustinut intotdeauna sportul si tinerele talente.