Muc-Off

produse pentru ingrijire si curatare – Expertii in curatarea bicicletelor

Accesorii-Bicicleta

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

69 Cauta rezultate

Compania Muc-Off ofera o gama imensa de produse pentru curatarea bicicletelor. Toti acei care tin la bicicleta lor si vor sa o ingrijeasca cat mai bine, ar trebui sa foloseasac produsele Muc-Off: Toate aceste produse sunt gandite in asa fel incat sa ingrijeasca fiecare componenta in parte. In plus, aceasta gama include si bureti, polish, spume de curatare si echipamente textile speciale. Fie ca vorbim despre ghidoane, furci, sistemul de rulare sau pinioane: Fiecare piesa a bicicletei tale poate fi murdara, prafuita, ruginita sau unsuroasa. Muc-Off iti ofera produsele potrivite pentru a-ti mentine bicicleta intr-o perfecta stare de functionare. 

Muc-Off, produse pentru curatare si ingrijire  – Expertii in curatarea bicicletelor    
Muc-Off, o companie fondata in 2007, dar ideea a pornit cu mult timp inainte. Au existat teste nenumarate pentru a se observa actiunea diferitelor tipuri de fluide, vaseline, uleiuri si a altor produse, asupra bicicletei. Au testat si retestat pana cand au ajuns la variante care iti imbunatatesc performantele si durata de viata a bicicletei. Tinta celor de la Muc-Off este sa gaseasca produsul perfect, care sa curete perfect orice componenta. Acesta este si motivul pentru care exista o gamaatat de larga de produse, sprayuri, degresanti si chiar detergenti de maini. 
   
Seturi de curatare marca Muc-Off – Sa ai totul la indemana   
Pentru o curatare perfecta a bicicletei ai nevoie de diferite tipuri de produse. Produsele de curatare Muc-Off, sau cele speciale pentru lanturi si frane, fac parte din accesoriile clasice, pentru ca oricare dintre noi trebuie sa le foloseasca des. Poti avea rezultate deosebiet si poti lungi viata bicicletei tale, doar daca folosesti produsele potrivite. Franele de bicicleta necesita un altfel de tratament decat lanturile murdare sau ruginite. Sau in anumite locuri nu vei ajunge decat cu carpe sau bureti speciali. Pentru ca este mai practic sa ai totul la indemana, Muc-Off iti ofera seturi complete. Astfel vei economisi foarte mult timp.