Mounty Special

Pentru un pedalat confortabil

Componente-bicicleta

Cu accesoriile pentru bicicleta Mounty Special, puteți regla franele asa cum va convine. Producatorul de componente pentru biciclete ofera diferite placute, sisteme si suporturi saboti de frana, toate testate intens inainte de a fi scoase pe piata. Tijele de sa cu amortizor Mounty Special prezinta posibilitatea de a ajusta suspensia in functie de dorintele fiecaruia pentru a se obtine confortul maxim. de suspensie speciale cu opțiuni de reglare individuale pentru un confort maxim asigură o plimbare confortabilă și vă ajută să vă ajustați individual poziția de echitatie. Astfel, produsele Mounty Special se asigura ca ciclistii vor beneficia de o distanta scurta de franare si de o pozitie pe sa reglata perfect pentru fiecare. Inafara de accesorii de frana si tije de sa, compania ofera de asemenea, clopotele puternice pentru biciclete. Toate produsele sunt de cea mai inalta calitate.

Mounty Special clopotele pentru bicicleta - Clopotele pentru bicicleta, pentru a atrage atentia celorlalti participanti la trafic
Ciclistii au nevoie de produsele potrivite pentru a fi auziti si vazuti de ceilalti participanti la trafic. De aceea, Mounty Special ofera si o gama imensa de clopotele pentru biciclete. Sunetul clopotului este puternic si poate fi auzit inca de la distanta. Clopotelele Mounty Special pot fi usor instalate pe toate tipurile de ghidon si ofera un mare avantaj: Sunt mici si nu ocupa mult spatiu pe ghidon.

Mounty Special - Produse de ciclism adaptate nevoilor sportivilor
In ciclism, franele care functioneaza in mod corespunzator sunt esentiale pentru a performa bine ca ciclist. Desigur, o bicicleta are de asemenea nevoie de un clopotel pentru a va asigura siguranta in trafic. Compania Mounty Special cunoaste foarte bine nevoile ciclistilor si si-a adaptat gamele de produse pentru a se potrivi acestor nevoi. Astfel exista o gama larga de clopotele pentru biciclete, precum si componente tehnice care ajuta la imbunatatirea performantelor de franare ale bicicletei. Gama de produse include placute de frana, saboti de frana, precum si coliere usoare pentru tije de sa pentru MTB-uri si tije de sa pentru reglarea individuala a pozitiei de pedalare.