Motorex

MOTOREX produce lubrifianti de inalta calitate si produse de ingrijire a bicicletelor inca din 1947.

Accesorii-Bicicleta

Motorex este o companie elvetiana de renume mondial, specializata in fabricarea de uleiuri de inalta calitate si produse de ingrijire. In cooperare cu echipe internaționale de ciclism, comercianți cu amanuntul de specialitate si companii de top din industria de biciclete, Motorex dezvolta produse high-tech, care indeplinesc cerintele tuturor ciclistilor. Fie ca esti un atlet profesionist sau un ciclist amator, lubrifiantii de inalta clasa Motorex garanteaza o performanta de lunga durata a bicicletei. O lubrifiere buna nu numai ca ofera o rulare lina a componentelor, dar si o durabilitate crescuta a materialului, acest lucru insemnand ca economisesti bani.
 
Gama larga de produse Motorex ofera tot ce aveti nevoie pentru ingrijirea moderna a bicicletei - variind de la lubrifierea prin conservare pana la curatarea bicicletei. Pentru a va asigura ca bicicleta are lantul, furca si rulmetii fara probleme pentru o lunga perioada de timp, trebuie sa folositi doar lubrifianti de inalta calitate. Uleiurile pentru furcile cu suspensie si pentru amortizoarele spate au o compozitie speciala care reduce frecarea si dau o mai buna sensibilitate a elementelor de suspensie. Pasta de asamblare s-a dovedit ca protejeaza eficient impotriva coroziunii pentru a asigura cea mai buna funcționalitate pe timp de vreme rea.

Toti cei care doresc sa aiba bicicleta pusa la punct pentru o noua iesire, se pot baza pe setul complet format din bureti, lavete de ingrijire si diferite spray-uri de curatare si ingrijire. In ceea ce privește respectarea mediului inconjurator nu exista absolut nicio problema. Motorex acționează intotdeauna intr-un mod ecologic.