Michelin

Cauciucuri si camere pentru biciclete

Componente-bicicleta

  • Sort by:

0 Cauta rezultate

No products found!

Compania Michelin cu sediul in Franta este un producator de pneuri de inalta calitate, cunoscut in industria bicicletelor. In centrele de cercetare si dezvoltare din diferitele locatii, compania dezvolta compozitii de cauciuc si benzi de rulare pentru cele mai ridicate cerinte din lumea ciclismului. Fratii Michelin au inceput prelucrarea cauciucului inca din 1889. Astazi, producatorul este cunoscut pentru anvelopele pentru biciclete, pentru camerele din latex iar anvelopele high-end ale cmarcii Michelin sunt utilizate in toate domeniile si pe toate pistele de ciclism din intreaga lume. Michelin dezvolta si produce anvelope pentru diferite tipuri de biciclete, inclusiv biciclete de sosea, mtb-urib si biciclete urbane. Astfel, Michelin permite ciclistilor din intreaga lume sa aleaga anvelopa perfecta pentru bicicleta lor – totul pentru o siguranta ridicata.

Cauciucurile Michelin – cauciucuri extrem de rezistente pentru ciclism
Pentru a obtine performante ridicate in orice arie a ciclismului, compania Michelin ofera o gama imensa de modele de anvelope inovatoare. Michelin are anvelopele potrivite pentru orice utilizare, oriunde, oricand, pentru a va asigura ca va puteți bucura de bicicleta in orice moment. Anvelopele Michelin sunt proiectate pentru a opune rezistenta mica la rulare, eficienta, aderenta pe vreme umeda si o greutate redusa – totul pentru succesul dumneavoastra. In mod ideal, este garantata rezistenta mare la perforare, astfel incat sa puteti ajunge la destinatie cu orice bicicleta: de sosea, MTB sau hibrida. Cu toate acestea, pentru cele mai bune rezultate, kilometrajul unui produs Michelin este de o mare importanta. Ciclistii de sosea au nevoie de anvelope speciale cu rezistenta ridicata pentru a atinge viteze mari in competitii.

Cauciucurile marca Michelin – O componenta de baza pentru confort
Pneurile Michelin pentru ciclismul competitional sunt de cea mai inalta calitate. Este important ca anvelopele sa fie robuste si eficiente. In plus, ele ar trebui sa ofere o buna aderenta pe toate suprafetele de drum, atat in viraje, cat si pe drum drept. Compusul de cauciuc al anvelopelor, precum si kilometrajul lor sunt decisive pentru rezultatele bune ale cursei. Anvelopele Michelin ofera o aderenta deosebit de buna atat pe trasee uscate cat si pe cele umede, precum si o tractiune excelenta deci implicit o ridicata performanta de accelerare si franare. Cauciurile Michelin pentru sosea sunt concepute pentru a absorbi vibratiile de pe șosea si astfel ofera un confort ridicat. Alti factori importanti pentru succesul unui ciclist sunt manevrabilitatea si numarul de kilometri la care rezista un cauciuc fara a-si pierde calitatile.