LIVALL

Atunci cand protectia intalneste tehnologia

Imbracaminte

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

6 Cauta rezultate

Totul a inceput cu un accident. Atunci cand fondatorul si CTO-ul marcii LIVALL a cazut cu bicicleta si si-a rupt mana, prima oara s-a gandit cum sa construiasca casti de ciclism care sa combine atat siguranta cat si caracteristicile tehnice. Impreuna cu Bo Zheng au pus bazele primelor casti inteligente. O simpla strangere de fonduri a transformat aceasta idee intr-un business - raspunsul a fost atat de favorabil, incat primele casti inteligente au putut fi curand livrate.

Casti care ajuta in comunicare, siguranta si distractie
Nou, inovativ su folositor - acestea sunt atributele cheie ale produselor LIVALL. Aceste produse sunt gandita sa-ti faca viata mai usoara si sa-ti ofere in acelasi timp experiente frumoase si sigure. Gama lor de produse include cateva tipri diferite de casti si de accesorii. Microfon, LIVALL app, volum pentru mocrofon....brandul isi continua mereu munca pentru a aduce inovatii tehnice, inovatii care sa-ti transforme casca intr-un centru de comunicare si distractie.

Casti inteligente pentru iubitorii de tehnoogie
Prin gama lor de produse, LIVALL combina clasicul cu ultimele tehnologii. Casti cu microfon sau cu boxe prin care sa asculti melodia preferata atunci cand pedalezi, casti cu LED la spate, care sa atraga atentia atunci cand iei un viraj, posibilitatea de comunicare cu telefonul mobil pentru a putea face fotografii in timpul iesirii pe bicicleta, sau de trimitere a unui semnal SOS - aceste casti nu ofera nu ofera numai o siguranta in plus, ci si multe alte caracteristici tehnice si multa placere de a le folosi. Reprezinta un must-have pentru iubitorii de tehnologie carora le place sa pedaleze.