Kryptonite

lacate pentru orice tip de bicicleta

Accesorii-Bicicleta

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

21 Cauta rezultate

Povestea de succes a companiei americane Kriptonite, a inceput in anii 1970, cand fondatorul companiei, Michael Zane a lansat pe piata prima incuietoare de tip U-lock. De atunci, marca Kryptonite si-a marit permanet gama de produse si a ajuns la a putea oferi incuietori pentru orice tip de bicicleta. Nu conteaza ca este vorba despre o incuietoare tip U-lock, lant sau cablu; exista multe tipuri de modalitati in care iti poti asigura bicicleta, atunci cand nu stai langa ea.

Kryptonite: selectie de incuietori pentru utilizare urbana
Este extrem de important pentru aceasta companie ca incuietorile sa fie special desenate pentru utilizare urbana. Toti cei care isi folosesc bicicleta prin oras, stiu cat de greu este uneori sa o asiguri: flexibilitatea, durabilitatea si simplitatea sunt deosebit de importante. O bicicleta este utilizabila atunci cand o poti asigura in locuri diferite. Durabilitatea este atunci cand poti folosi de multe ori o cheie, fara a se strica ea sau broasca iar simplitatea este atunci cand poti asigura bicicleta cu un singur dispozitiv de inchidere. Nu cu doua sau mai multe. Kryptonite a fabricat incuietori care sa indeplineasca toate aceste cerinte. Exista si incuietori de tip U-lock mici, practice si extensibile dar si incuietori deosebit de solide de tip lant. Mai ales pentru ciclistii de mediu urban, Kryptonite ofera echipament deosebit de practic.
 
Acestea dar si multe altele, iti vor proteja mai bine bicicleta de hoti. In plus, incuietorile Kryptonite vin mereu cu trei chei, lucru care iti ofera o siguranta si o liniste in plus.