Kool Stop

Specialistul in accesorii pentru frane

Componente-bicicleta

Kool Stop este un producator international de placute de frana, saboti de frana si carcase pentru saboti. Istoricul acestei companii producatoare de accesorii de biciclete incepe in 1977. In acel an, compania a lua nastere in Oregon, SUA. Astazi ea este binecunoscuta pentru caliatatea produselor si tehnologia folosita. Sediul Kool Stop Europe este situat in Olanda. Placutele si sabotii de frana pentru toate tipurile de biciclete sunt prelucrate direct pentru a se asigura ca materialele folosite formeaza un tot. Pentru marca Kool Stop, fabricarea acestor produse in conformitate cu cele mai recente si mai inalte standarde reprezinta obiectivul principal.

Accesorii pentru biciclete marca Kool Stop, specialistul in sisteme de franare
Toate placutele de frana sunt dezvoltate si fabricate in conformitate cu standardele de inalta calitate. Bineinteles, suprafetele de franare sunt luate in considerare in timpul productiei componentelor, astfel incat sa existe o compatibilitate maxima intre ele. Kool Stop s-a specializat in productia a două placute de frana diferite: saboti pentru jante de aluminiu si saboti pentru jante speciale. Sabotii de frana speciali sunt conceputi pentru a fi utilizati in conditii meteorologice extreme in freestyle, trick sau trial. Placute suplimentare sunt oferite pentru jantele speciale cum ar fi jantele ceramice, de carbon si jantele Rigida CSS. Pentru franele pe disc, Kool Stop produce discuri si placute de frana.

Placute de frana marca Kool Stop – Performanta maxima de franare in conditii extreme
Kool Stop ofera siguranta maxima. Prin urmare, acestor placute de frana le este necesar doar un timp extrem de scurt pentru a furniza o putere de franare completa. Un astfel de timp de reactie rapid este deosebit de important in ciclism si mai ales in probele extreme. Fie ca este vorba de downhill. trial, slalom sau alte discipline: puterea de franare, stabilitatea si durabilitatea convinge fiecare ciclist care a optat pentru accesoriile Kool Stop. Placutele de frana sunt perfect compatibile cu discul si garanteaza o putere de franare ridicata pe orice suprafata se pedaleaza si in orice situatie in care trebuie sa va opriti rapid. Pentru ca aceste placute de frana de biciclete contin doar cateva piese metalice, distanta de franare este mereu suplimentar. Randamentul franelor si distantele de franare sunt garantate atunci cand se folosesc placutele de frana Kool Stop.