KLICKfix Fahrradzubehör

fixeaza cosulete sau gentute pentru ghidon, oricand iti doresti

Accesorii-Bicicleta

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

107 Cauta rezultate

Indiferent de moment sau de marimea bagajului, compania Rixen & Kaul ofera accesorii pentru biciclete care te ajuta sa poti prinde cosuletele si gemtutele pe ghidon, exact acolo unde doresti. Compania a fost fondata in 1988 si astazi, R&K este specialistul in sisteme de prindere rapida pe bicicleta. Compania este cunoscuta sub numele de KLICKfix si ofera o gama foarte mare de sisteme de prindere. Produsele lor ingaduie ciclistilor sa transporte cu usurinta bagaje de mici dimensiuni, corturi sau genti. Oferta imensa de accesorii si adaptoare marca KLICKfix te auta sa poti fixa gentile, cosuletele, cutiile sau telefoanele pe bicicleta.

Adaptoarele marca KLICKfix - numarul unu in sistemele de transport pentru biciclete   
KLICKfix este absolut convinsa de calitatea produselor sale. De-a lungul anilor, compania a devenit numarul unu in Germania in ceea ce priveste sistemele de transport pentru biciclete. Gama de produse este extrem de mare. Compania ofera foarte multe tipuri de adaptoare care asigura prinderea gentilor si a cosurilor de bicicleta. Produsele KLICKfix se instaleaza extrem de usor pe ghidon, sa, tija sa, cadru sau portbagaj. Astfel vei fi perfect echipat fie ca utilizezi bicicleta de sosea, cea de touring, oras sau mtb. Gama de produse KLICKfix cuprinde si sisteme pentru bidoane, lumini sau lanturi de siguranta.

Adaptoarele KLICKfix - solutii de transport   
Fiecare bicicleta este aparte. Din acest motiv, KLICKfix ofera mai multe tipuri de adaptoare care te ajuta sa atasezi accesoriile dorite de bicicleta. Sistemele au o inchidere automata, astfel ca nu mai ei nevoie de curele sau alte sisteme aditionale. Desfacerea acestor sisteme se realizeaza la fel de usor ca si prinderea lor - prin simpla apasare a unui butonAccesoriile pentru bicicleta marca KLICKfix sunt extrem de versatile: un singur adaptor este suficient pentru a putea transporta genti mici sau sisteme de siguranta pentru bicicleta. Toate aceste produse sunt foarte sigure, astfel ca vei ajunge la destinatie fara nicio grija.