Kenda

Cauciucuri pentru toate tipurile de biciclete

Componente-bicicleta

Cand mergi pe o bicicleta de sosea, mtb, bicicleta de downhill, trekking sau touring, ai nevoie de cauciucuri durabile, contruite dintr-un cauciuc de calitate si care sa-ti ofere aderenta perfecta. Compania Kenda cunoaste cerintele necesare in materie de cauciucuri, cerinte referitoare la greutate, material, calitate si mai ales pretentiile celor ce lucreaza in acest segment, in special in cel al cross-country-ului. In zilele noastra, aceasta companie este una dintre cele mai mari din lume, dar recordul acesta de longevitate, nu vine decat in urma multor ani de experienta si cercetare. In prezent Kenda este recunoscuta pentru inovatiile aduse constant si pentru constanta la nivel ridicat pe care o au produsele ei. Preturile camerelor Kenda sunt incredibil de compatitive, iar acest brand este foarte apreciat si pentru Serviciul adresat clientilor. Cauciucurile Kenda iti ofera aderenta pe orice suprafata sau teren.

Kenda bicycle tyres - cu o gama, de la cauciucuri tubeless si pana la camere cu protectie  
Inovatiile brandului Kenda sunt cunoscute peste tot in lume. Datorita inginerilor sai, echipei de cercetare si atletilor profesionisti, compania beneficiaza de ultimele descoperiri din industria cauciucului sau a bicicletei. Cu ajutorul experientei dobandite asupra felului in care sa utilizeze cauciucurile, brandul si-a adus o contributie mare prin felul cum si-a ameliorat permanent calitatea produselor de-a lungul anilor. In plus, descoperirea tuburilor de protectie, tuburi ce inlocuiesc camerele, este foarte importanta si in lumea competitiilor de biciclete. Secretul consta intr-un tub plin cu gel. Din aceasta cauza, nu trebuie sa-ti facu probleme din cauza unor intepaturi sau taieturi ale cauciucului de sub 2,6 mm. Aerul va ramane in interior. Astfel nu va trebui sa inlocuiesti nimic la bicicleta si vei salva timp pretios.  

Kenda cycling - Cauciucuri si tubuti ce inlocuiesc camerele, pentru toate tipurile de biciclete  
Cauciucurile pentru biciclete si aceste tuburi si tot atat de bune si performante cat si cauciucul din care au fost fabricate. Ca si specialit in cauciuc, Kenda cunoaste amestecurile optime. Anii de experienta si cercetare si-au adus aportul si astfel, Kenda, ne pune la dispozitie toate tipurile de cauciuc de biciclete existent in acest moment pe piata. Ca si lider de piata, brandul cunoaste bine cererea pietii. Aceasta piata, include bineinteles si aspecte precum durabilitate, greutate si rezistenta la rulare. De asemenea, rezistenta la intepaturi si taieturi joaca un rol foarte important. Garantia este si ea, bineinteles, un aspect care a determinat succesul produselor Kenda.