K-Edge

Ghidaje pentru lant si suporturi de pus pe ghidon, pentru bicicletele de sosea, ciclocros si mtb-uri

Accesorii-Bicicleta

Compania K-Edge a fost fondata oficial in anul 2009 ca specialist in ghidaje de lant in Boise, Idaho, Statele Unite ale Americii. Fundatia companiei a fost precedata de elaborarea unei solutii pentru un ghidaj special de lant, care sa previna caderea lantului din dispozitivul respectiv – mai ales in timpul competitiilor importante. Cu toate acestea, K-Edge s-a remarcat prin dezvoltarea suporturilor speciale de pus pe ghidon. K-Edge ofera o gama de suporturi de pus pe ghidon pentru diverse dispozitive de navigatie marca Garmin. Scopul este ca dispozitivul sa stea in pozitia optima in fata ghidonului si sa poata fi utilizat in siguranta in orice situatie. Chiar si in timpul socurilor puternice, suportul ramane stabil si nu va transfera vibratii dispozitivului.

Ghidaje pentru lant marca K-Edge, suporturi de montat pe pipe si ghidoane
Multi sportivi folosesc nu numai ghidajul de lant K-Edge ci si dispozitivele practice K-Edge Garmin pentru pipe sau ghidoane, care ofera o vizibilitate buna asupra ecranului in orice moment. Suporturile K-Edge Garmin ofera o fixare sigura si permite sportivului o vizibilitate buna datorita bratului bine gandit. Cu ajutorul unui dispozitiv de fixare special pentru pipa ghidonului, dispozitivul de navigație este montat direct pe partea de sus a tevii furcii.

Versiunile K-Edge – mereu primii in piata
Dupa ce gama de produse K-Edge a fost extinsa in 2012 cu suporturi pentru camerele GoPro™ si pentru computerele GPS Garmin Edge®, povestea continua pentru K-Edge. Compania din Idaho isi propune sa reactioneze rapid la nevoile pietei, astfel incat din ce în ce mai multe echipe si sportivi sa foloseasca produsele K-Edge in viitor.