Jagwire

Sisteme de franare high-quality pentru biciclete

Componente-bicicleta

  • Sort by:

5 Cauta rezultate

Jagwire este o companie americana de sisteme si accesorii high-end pentru franare. Politica aceste companii de a excela in materie de siguranta, calitate si randament motiveaza angajatii sa dezvolte continuu sisteme care sa fie folosite oriunde in lume. Compania americana Jagwire este lidetul mondial in componente si sisteme de franare. Certificatul ISO reprezinta evidenta succesului. Toti cei care folosesc produsele Jagwire apreciaza enorm fiabilitatea lor. Branduri nationale si internationale de biciclete colaboreaza cu Jagwire folosind accesorii sau seturi complete.

Cabluri de frana si accesorii by Jagwire – componente de cea mai inalta calitate
Compania Jagwire produce cabluri de frana utilizate in cadrul franelor pe disc. Aceste produse speciale au un strat special de teflon. In okus, sunt armate cu kevlar, deoarece cablurile cu structura armata pot fi folosite la majoritatea franelor pe disc. Tinand cont ca aceste cabluri Jagwire sunt compatibile cu aprope toate tipurile de frana, reprezinta un produs foarte cautat. In plus, producatorul american ofera kituri de adaptoare pentru toate cablurile de frana. Toate componentele Jagwire sunt de cea mai inalta calitate si toate pot fi scurtate in functie de lungimea dorita si necesara. In general cablurile de frana Jagwire au lungimea potrivita pentru a se potrivi perfect cu adaptoarele Jagwire.

Uneltele Jagwire – siguranta la orice iesire cu bicicleta
Reglajele cablului sunt indispensabile atunci cand se instaleaza furtune de frana noi si exact pentru asa ceva folosesc sculele Jagwire. Dispozitivele de reglare a cablurilor Jagwire ofera accesul usor si sigur atunci cand este cazul sa fie facute reglaje ale schimbatorului de viteze. Deoarece sunt fabricate din aluminiu, ele sunt extrem de robuste si durabile. Gama de produse include diferite versiuni de kituri adaptoare. Setul de adaptoare potrivit pentru bicicleta ta depinde de producătorul discurilor dvs. de frana. Producatorul american ofera diferite seturi de adaptoare de frana si furtune de frana pentru multi producatori diferiti. Adaptoarele Jagwire Quick-Fit reprezinta modalitatea perfecta de a imbunatati performanțele de frânare și durabilitatea.