iXS

Echipament de protectie, pantaloni, casti full face, tricouri

Imbracaminte

Compania elvetiana iXS isi concentreaza atentia in motorsport dar se ocupa si cu dezvoltarea echipamentului de protectie in mtb. Ceea ce a inceput ca un mic magazin de biciclete acum peste 100 de ani - si a crescut enorm in anii 60 in lumea motorsportului - a devenit extrem de bine specializata in productia echipamentelor moderne pentru MTB. Materiale high-tech, tehnologii avansate si o colaborare stransa cu atleti de top din intreaga lume, cum ar fi riderii din downhill Rachel si Gee Atherton, au transformat iXS intr-unul dintre producatorii de varf in lumea echipamentului de protectie pentru motociclism si mtb.

Echipamente care creeaza dependenta si ofera confort - echipamente de protectie pentru mtb
La iXS ne folosim de experienta acumulata atunci cand dezvoltam echipamente pentru MTB, echipamente ce se folosesc in conditii dificile, freeride, downhill, dirt sau slalom.
La aceste echipamente inovative se foloseste spuma EVA, cea care absoarbe parte din socuri si cusaturile NockOut. Partile unde exista sanse crescute sa suporte socuri sunt intarite special. Manopera realizarii acestor echipamente, cu tehnologia VentMesh web structure, asigura confort si lasa aerul sa circule. Acestea sunt caracteristicile de baza ale echipamentelor de protectie. Anii de experienta in domeniu si atentia la detalii, ne ofera aceste produse de top care imbina protectia si confortul. De la casti full face la protectii de coate - iXS se asigura ca vei fi protejat asa cum trebuie in orice situatie, oricat de serioasa va fi.

Protejeaza-te dar fa-o cu stil - echipamente pentru riderii de trail
La iXS, anii de experienta in fabricarea echipamentelor de protectie au ca rezultat un design cu spectaculos. Prin culori si linii clare, protectiile, bluzele, tricourile si pantalonii sunt o adevarata atractie pentru oricine. Materialul folosit, lasand aerul sa circule, este antibacterial si reprezinta dovada suprema ca un echipament performant nu trebuie sa fie neatragator.