Innobike

librifiere eficienta si de durata a componentelor de bicicleta

Accesorii-Bicicleta

Produsele de ingrijire pentru bicicleta marca innobike - solutii pentru curatarea si lubrifierea lanturilor de bicicleta
Inca din 1987 innobike este expertul in curatarea si lubrifierea componentelor folosite zilnic si care necesita un tratament special. Accesoriile de bicicleta au nevoie de o intretinere speciala pentru ca ciclistii sa poata folosi bicicletele timp indelungat si in deplina sguranta. Compania isi aduce aportul la aceasta durabilitate a pieselor cu ajutorul produselor sale specializate. Functionarea corecta a lantului de bicicleta este extrem de importanta, de aceea innobike oferint un fluid special pentru acest lucru. Orice tip de mizerie sau praf va fi dizolvata si indepartata cu aceasta substanta. Compozitia acestei solutii de spalare este extrem de complexa. Lubrifierea eficienta si durabila si intretirea pieselor bicicletelor de sosea, mtb-uri sau celor de trekking este rezultatul unor studii extrem de complexe ale companiei.

Produsele de ingrijire a lantului, marca innobike - curatare, lubrifiere si dizolvare
Toate compunentele lantului, zale, pini, zale de siguranta, inele, sunt complet curatate de produsele innobike. Fluidul special de lant marca innobike are o eficienta deosebita, intrand pana si in cele mai mici locuri si indepartand praful, mizeria solida si grasimea de pe lant. Cu aceste produse, lantul bicicletei este curatat si uns in acelasi timp. Rezidurile si mizeriile sunt indepartate sau dizolvate. Dupa procesul de curatare lantul va arata din nou bine. Aceste solutii realizeaza ungerea ideala si lasa un film de protectie pentru a asigura performanta cea mai buna pieselor bicicletelor. Innobike s-a pozitionat ca si expertul solutiilor de intretinere a bicicletei, cu grad inalt de eficienta.

Produsele de ingrijire pentru bicicleta marca innobike - ciclismul este atragator in orice conditii
Cu ajutorul produselor de ingrijire pentru bicicleta marca innobike cu caracteristicile lor deosebite, ciclistii se vor distra ma bine pe bicicleta iar durabilitatea pieselor va creste. Lantul si celellate accesorii adiacente sunt protejate pe tot parcursul anului iar calitatile acestor produse se descopera mai ales pe timp de frig si vreme rea. Fie ca este vorba de gheata, ploaie sau zapada, setul de produse pentru orice tip de vreme este solutia ideala pentru ciclistii care pedaleaza continuu. Spuma de curatare este folosita pe cadru si roti. Acestea raman curate si lucioase iar vopseaua nu este afectata. Exista o pensula cu ajutorul careia fluidul pentru lant este distribuit usor si egal. Aceasta perie ajuta la dispunerea fluidului eficient pentru ca tu sa poti beneficia de intreaba lui contributie.