Gutting Pfalz Nudel

Paste pentru cei mai rapizi ciclisti

Accesorii-Bicicleta

  • Sort by:

0 Cauta rezultate

No products found!

Calitate excelenta a acestor taitei in ceea ce priveste ingredientele, gustul si aroma. Acestea plus o forma extraordinara sunt caracteristicele pastelor PFALZNUDEL by Gutting. A fost doar o chestiune de timp pana cand bicicleta a fost folosita ca forma pentru taiteii produsi. La urma urmei, este ușor de ințeles: fara o dieta sanatoasa si bogata in carbohidrati este simplu, nu veti avea putere pe bicicleta.

Datorita filozofiei companiei, filozofie care se bazeaza pe ingrediente alese cu grija si pe o utilizare stricta si atenta a agentilor coloranti si a conservantilor, PFALZNUDEL are un gust excelent. Cu pastele cu forma de bicicleta marca Gutting, puteți arata ca un ciclist pasionat nu uita de obiectul muncii atunci cand trebuie sa satisfaca nevoile stomacului. Mai mult, pastele gustoase in forma de bicicleta sunt perfecte ca un cadou pentru iubitorii de ciclism. Povestea de succes din Palatinat Germania a inceput acum doua decenii. De atunci, succesul continua datorita numeroaselor idei bune si unui exigent control al calitatii. Un juriu de prima clasa din industrie, cercetare si mass-media a pozitionat pastele Gutting ca facand parte dintre secretele bucatariei Germane si au acordat acestui brand trofeul Aripa de Portelan Meissen, ca lider mondial in designul pastelor. In 2011, Pfalznudel a primit si "Premiul Querdenker" acordat companiilor deosebit de inovatoare.

Mai mult, compania lucreaza impreuna cu asociatii care sustin ingrijirea medicala pentru persoanele dependente. De asemenea se dedica proiectelor sociale si culturale. Cu atata pasiune, este usor de înțeles motto-ul lui Gerlinde Thelens, directorul general al Gutting PFALZNUDEL GmbH: "Pastele te fac fericit!" Deoarece ciclismul te face fericit, acest produs trebuie sa fie garanția maxima pentru aceasta bucurie.

Quality al dente – taitei gustosi si cu forme atragatoare by Gutting from Palatinate.