GripGrab

imbracaminte tehnica de calitate, testata in conditiile aspre din Danemarca.

Imbracaminte

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

62 Cauta rezultate

Sa infrunti curajos vantul si ploaia cu ajutorul echipamentului tehnic produs de GRIPGRAB. Adevaratii pasionati de ciclism nu se sperie de vremea neprielnica atunci cand cea mai mare parte a oamenilor prefera sa stea in casa pe canapea, cu o ceasca de ciocolata fierbinte in fata. Martin, Kristian si Bjorn Kroyer, fondatorii GRIPGRAB iti pot povesti multe despre aceasta, in special Kristian, unul din primii 10 ciclisti ai Danemarcei din perioada 2000-2010, a contribuit decisiv la dezvoltarea manusilor de ciclism GRIPGRAB, datorita experientei sale. Mica firma a celor 3 frati a crescut repede si s-a transformat intr-o companie cu fani in toata lumea. Calitatea excelenta la un pret corect, acesta este motto-ul brandului GRIPGRAB, producatorul danez de echipament tehnic pentru atleti cu pretentii ridicate.
 
Acum, gama de produse GRIPGRAB este extrem de versatile si ofera imbracaminte confortabila pentru alergatori si ciclisti. Exista o paleta larga de manusi cu sau fara degete, atat pentru ciclismul de sosea, cat si pentru MTB, si multe modele de manusi de iarna rezistente la frig si zapada. In plus, gama de produse include huse de pantofi, sosete, huse de casca, incalzitoare de picioare si de maini. Sunt produse de calitate atat pentru sportivi profesionisti, cat si pentru amatori.

La dezvoltarea produselor GRIPGRAB, un aport deosebit de important, l-a avut feedback-ul clientilor. Atleti din toate colturile lumii si-au trimis parerea pentru a imbunatati produsele destinate ciclismului de sosea, MTB-ului, dar si altor ramuri ale sportului. Chiar daca antrenamentele sau cursele sunt cele care te solicita, GRIPGRAB este present sa te tina cald si uscat. Bucura-te de sport fara sa te mai gandesti la nimic altceva - aceasta este filozofia GRIPGRAB.