FOX

pentru ciclistul destept si relaxat

Imbracaminte

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

87 Cauta rezultate

In segmentul echipamentului sport, FOX ofera o gama imensa de textile, casti si protectii pentru orice tip de ciclism. Imbracamintea FOX indeplineste cerintele oricarui ciclist - nu conteaza ca este un mountain biker- profesionist sau un ciclist amator. Cu bluze atat clasice cat si moderne, jachete tehnice, pantaloni si bluze de piele, FOX vine cu materiale confortabile, care lasa aerul sa circule si ofera temperatura optima. Calitatea materialelor este ca lasa corpul sa respire si sunt deosebit de comode.

Ciclism FOX - imbracaminte pentru sosea si mtb.
Pentru ca echipamentul de ciclism se inspira de peste tot, FOX acorda o mare importanta durabilitatii materialelor sale si aduce doar materiale rezistente si functionale, indiferent ca este vorba de sosea sau mtb. Echipamentul FOX este asociat cu uzura normala din ciclis, de aceea, are intarituri in zonele unde exista cele mai mari riscuri.

Protectiile FOX - echipament de protectie pentru cursele de MTB 
Manufacturierul FOX ofera imbracaminte de protectie impotriva cazaturilor si lovirilor. Acest echipament aduce siguranta in cursele de MTB dar si in activitatile de hobby. Datorita unui scut special, protectiiile FOX se muleaza perfect pe zonele pe care le apara si absorb socurile. In plus sunt extrem de flexibile si au o forma ergonimica, lucru care impreuna cu materialele ce lasa aerul sa circule ofera nu numai suficienta siguranta dar si o libertate mare de miscare.

Casti FOX - siguranta pe trasee off-road
Castile FOX sunt mai mult decat a fi doar atractive. Impreuna cu coloritica FOX, castile FOX impresioneaza prin pretectia laterala foarte buna in caz de impact dar si cu legaturile din dreptul barbiei, extrem de confortabile. Aerul circula cu usurinta si sunt foarte comode. In plus se pot curata usor prin spalarea interiorului. Acestea sunt caracteristicile castilor FOX.