•  50,000 items available for immediate dispatch
  •  Free returns service (for all EU countries)
  •  Individual bike purchasing advice
  •  30-day return policy
  •  All bikes built in Germany

Formula
expertii in frane pentru biciclete

Compania Formula este experta in fabricarea franelor pentru biciclete. Compania s-a specializat in sporturile pe doua roti si in particular pe ciclism, mai les freeride si ciclism montan.

Formula ofera adaptoare pentru frane pe disc, frane pe disc si accesorii pentru acestea. Daca ai nevoie de o frana simpla dar sigura si rezistenta, te poti baza pe manufacturierul italian. Cercetarile constante si atentia la materialele folosite, sunt doua dintre motivele pentru care ciclistii au incredere in acest brand.

Ciclism sigur cu franele pe disc Formula.
Intrebarea “de ce” franele Formula sunt atat de eficiente si opresc bicicleta exact atunci cand ciclistii doresc, este de fapt raspunsul calitatii. Materialele folosite sunt de un inalt standard si reprezinta baza de plecare. Posibilitatea de a frana rapid si puternic reprezinta de fapt sentimentul de siguranta. Experienta si posibilitatea de a alege corect sunt motivele pentru care ciclistii profesionisti, fie ca sunt din mtb, BMX sau DH, dar si ciclistii amatori, opteaza mereu pentru tehnologia Formula.