FIVE TEN

incaltaminte pentru ciclism testata temeinic

Imbracaminte

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

14 Cauta rezultate

FIVE TEN in ciclism – incaltaminte MTB pentru sporturile extreme
FIVE TEN este un producator din Statele Unite, producator care se ocupa de fabricarea de incaltaminte pentru diferitele ramuri ale MTB-ului, inclusiv downhill si cross country. Pantofii FIVE TEN sunt recunoscuti datorita materialului foarte bun folosit in fabricarea talpii, oferind un raport rezistenta/aderenta incredibil; amortizarea senzationala reprezinta o alta caracteristica a incaltamintei FIVE TEN. O talpa bina facuta asigura acest lucru. Prin acesti pantofi speciali pentru MTB, marca FIVE TEN imbina placutul cu utilul, incaltamintea fiind usoara, fabricata din materiale respirabile iar talpa din diferite tipuri de cauciuc pentru a-ti sustine piciorul in orice conditii. Pentru ca ciclistii au nevoie in MTB de un control total al corpului si bicicletei, incaltamintea de ciclism trebuie la randul ei sa se arate demna de cel care o poarta. Datorita unui cauciuc special cu o aderenta foarte buna, producatorul american FIVE TEN a transformat aceasta marca intr-una extrem de cautata si dorita de toti practicantii MTB-ului. Inca de la fondarea acestei companii in 1985, incaltamintea aceasta a facut diferenta intre invingator si invins pe orice tip de teren din orice colt de lume.

Incaltamintea pentru ciclism marca FIVE TEN – un brand estrem de popular printre practicantii de MTB
Pietre, murdarie, stanci, ramuri si radacini sunt obstacolele pe care un practicant al MTB-ului le intalneste in fiecare zi pe traseu. Pentru toate aceste momente, manufacturierul american de incaltaminte de ciclism si tenisi a dezvoltat diferite tipuri de produse cu talpa solida din cauciuc, extrem de rezistente dar in acelasi timp si foarte aderente. Forma este aleasa pentru a oferi confort si miscari controlate chiar si atunci cand glezna este supusa unor solicitari mari. Incaltamintea FIVE TEN este gandita in special pentru pedalele platforma. Aderenta talpii si materialul rezistent din cauciuc ofera un echilibru perfect pe pedale.

Modelele pot fi utilizate in MTB, freeriding, downhill si cross country, precum si pentru multe alte discipline ale unui intreg sezon ciclistic. Pentru o protectie suplimentara, FIVE TEN ofera si incaltaminte inalta, pana deasupra gleznei. Acest lucru impiedica ranirea grava a picioarelor si astfel iti confera posibilitatea de a te conentra numai si numai la traseu. Mai mult, unele modele FIVE TEN au ssitem de prindere de pedale.