Finish Line

produse pentru ingrijirea si curatarea bicicletei

Accesorii-Bicicleta

Produse Finish Line pentru caratarea bicicletei – pastreaza-ti bicicleta in stare perfecta de functionare
Compania Finish line isi are originea in Statele Unite ale Americii. In anul 1988, Henry Krause a fondat aceasta compania al carui obiectiv sunt produsele de ingrijire si curatare a bicicletei. Substantele lubrifiante joaca un rol important pentru ca datorita lor bicicleta va rula silentios. Astazi, Finish Lineofera o gama imensa de produse care-ti garanteaza longevitatea bicicletei si a componentelor sale. Datorita randamentului ridicat al produselor sale, brandul Finish line s-a impus ca o autoritate in domeniu. Printre ciclisti, produsele lor sunt recunoscute ca cele care curata si ingrijesc pana si cele mai mici piese.

Produsele de curatare marca Finish Line: mergi mai mult si mai bine folosind produse de cea mai buna calitate
Finish Line ofera un numar mare de produse de ingrijire a bicicletelor, cu ajutorul carora ciclistii pot obtine un rezultat care sa reflecte exact realitatea. Compania ofera perii simple sau seturi complete de perii prin care se pot curata toate partile murdare ale bicicletei. Inafară de produsele de suprafata, Finish Line ofera de asemenea si produse care patrund mai adanc in micile spatii dintre piese: uleiuri pentru biciclete, geluri de asamblare, degresanti si lubrifianti. Iar pentru partea finale exista diferiti agenti de lustruire.

Finish Line si ciclismul – produsele potrivite prelungesc viata bicicletei si a componentelor
Compania are o pozitie foarte solida in lumea producatorilor de materiale pentru ingrijirea bicicletelor. Cunostintele si experienta acumulate in timp conteaza foarte mult atunci cand ai nevoie de produsul perfect. Omul de afaceri Krause a studiat inainte de a incepe acest business efectul fiecarei substante in parte, fie ca este vorba de solutii, uleiuri sau grasimi. In cazul produselor Finish Line substantele sunt combinate in asa fel incat sa ofere rezultatul visat. Utilizand aceste produse, ciclistii vor fi mereu pregatiti si totodata vor prelungi viata componentelor bicicletei.