FALKE

echipament functional cu istorie in spate

Imbracaminte

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

37 Cauta rezultate

FALKE este o companie care produce echipament sportiv de inalta calitate si accesorii. Compania a fost fondata in 1895 si apartine familiei Falke, acum la patra generatie. Pe langa sosetele si pantalonii pentru femei, barbati si copii, compania produce si echipament sportiv si sosete speciale. Pentru acestea, se folosesc fibre si materiale special adaptate cerintelor sportului, in cazul de fata ciclismului. Cine s-ar fi gandit vreodata ca fondatorul brandului Falke a fost un om care construia acoperisuri? Astazi, Falke este o companie internationala de produse fashion si lifestyle, care isi foloseste cu succes cunostintele in dezvoltarea de echipamente pentru ciclism si alergare.

Fara cusaturi, echipamentul functional Falke
Este extrem de important ca primul strat de echipament, cel care sta direct pe piele, sa se muleze perfect si sa nu aiba cusaturi deranjante. De aceea, lenjeria Falke este fara cusaturi si are zone care urmaresc din constructie forma corpului. Ca si amanunt important, lenjeria functionala Falke foloseste tehnologia Body Maping. Aceasta defineste zonele corpului care au nevoie de temperaturi diferite, fiind automat folosite materiale diferite sau in densitati diferite. Aceste caracteristici ale lenjeriei functionale Falke asigura o respirabilitate excelenta si o comoditate la fel.

Echipament pentru ciclism FALKE – echipament pentru ciclism cu functionalitate impresionanta
Falke isi doreste sa contribuie la dezvoltarea sportului - deci si a echipamentelor de ciclism. Functionalitatea si confortul sunt deosebit de importante, iar ca exemplu, pentru ca fac parte din echipamentul sportivului, sosetele sunt deosebit de apreciate. Sosetele Falke au o forma anatomica. Exista soseta pentru piciorul stang si bineinteles si pentru cel drept. Zonele sensibile prezinta materiale care preiau din vibratii si distribuie presiunea existenta. Datorita combinatiei de materiale moderne si confortabile, Falke reprezinta un nume sonor in industria echipamentelor sportive.