evoc

Triumful rucsacurilor si gentilor pentru bicicleta

Accesorii-Bicicleta

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

40 Cauta rezultate

Totul a inceput cu o lopata pentru avalanse. Fostul snowboarder profesionist Holger Feist a fost pe partie cu placa, si s-a ranit intr-o lopata pentru avalanse, aflata in interiorul rucsacului sau. Acest lucru nu mai trebuia sa se întample. Cu rabdare, el si partenerul sau, co-fondatorul Bernd Stucke, au taiat bucati din sacul lor de dormit pentru a dota rucsacurile cu protectii pentru spate. Acesta este modul prin care s-au nascut primele prototipuri, fiind imediat laudate de catre prieteni si cunoscuti. Astazi, produsele lor sunt cautate peste tot în lume.

evoc - Echipament pentru iubitorii de aventuri
In 2008, cei doi atleti, Bernd Stucke si Holger Feist, au pus bazele companiei evoc - prescurtarea titulaturii Evolution Concept – in Munchen. Numele reflecta interesul lor in dezvoltarea rucsacurilor inovative si a gentilor pentru bicicleta, pentru cei ce iubesc aventurile, si doresc sa seteze noi linii de moda, design, confort si siguranta. Cu o gama de la prelungiri de casca pana la genti cu compartimente speciale pentru camere sau bidoane pentru turele lungi, evoc ofera pachetul complet intr-un singur rucsac. Caracteristici interesante, calitate deosebita, functionalitate si durabilitate, toate acestea apartin produselor evoc. Multele victorii in teste si colaborarile cu sportivii profesionisti, dovedesc calitatea acestor produse.
 
evoc - De la rucsacuri pentru ciclism pana la genti pentru biciclete
evoc nu mai produce de foarte mult timp numai rucsacuri pentru snowboarderi. Oferta lor este deosebit de mare si in zona ciclismului. De la rucsacuri cu protectie pentru mersul cu MTB-uri si pana la cutii pentru transportul bicicletelor pe avion, de la sisteme pentru hidratare pana la truse de prim ajutor - evoc echipeaza persoanele aventuroase cu cele necesare. Siguranta, functionalitate si stil.