Elite

Bidoanele termorezistente marca Elite, pastreaza perfect temperatura bauturilor

Accesorii-Bicicleta

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

41 Cauta rezultate

Accesoriile Elite – o gama larga de produse pentru sport
Compania Elite produce accesorii pentru bicicleta de peste 30 de ani. Gama larga cuprinde trainere, rollere, suporturi de bidon si bidoane, dar si suporturi de montat pe masini, toate fabricate din materiale de cea mai inalta calitate.

Rollere si trainere Elite – trasee simulate si antrenamente acasa
Datorita cooperarii intensive cu ciclistii profesionisti si cei amatori, Elite vine cu idei care contribuie la imbunatatirea performantei pe bicicleta. Rollerele si trainerele marca Elite sunt deosebit de populare in randul profesionistilor, in randul tuturor iubitorilor de ciclism, in randul tuturor celor care folosesc dispozitivele pentru antrenamentin interior. In general, bicicletele proprii sunt fixate pe aceste trainere Elite. Prin intermediul unei conexiuni cu calculatorul pot fi simulate drumuri virtuale, trasee de curse pe sosea sau teren offroad, iar în cu DVD-uri împachetate în acțiune, formarea devine cât se poate de realistă.

Bidoane termorezistente marca Elite: pastreaza perfect temperatura lichidelor
Elite s-a remarcat ca si producator de accesorii pentru ciclism, printre care bidoane si suporturi de bidon. Pe langa versiunea de bidoane pentru bauturi reci, Elite ofera de asemenea si versiunea pentru bauturi fierbinti. Aceste bidoane termorezistente sunt facute din materiale izolatoare si au un perete dublu pentru o performanta de izolare maxima. Accesoriile de hidratare marca Elite sunt prezente pretutindeni, in orice arie a ciclismului. Aceste bidoane se remarca prin volumul lor. Ca si producator de accesorii pentru ciclism, Elite prezinta in gama sa de produse si bidoane si suporturi aerodinamice.