Easton

Produse pentru ciclism dezvoltate cu ajutorul ciclistilor de top

Componente-bicicleta

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

1 Cauta rezultate

Easton este un producator de componente de biciclete, dezvoltate si fabricate tinandu-se cont foarte mult la calitate, stabilitate, performanta si durabilitate. Compania este cunoscuta pentru evolutia sa constanta printre ciclistii profesionisti. In scopul de a garanta o performanta buna oricand si la toate produsele sale, compania din America se concentreaza pe metodele de prelucrare ale aluminiului si carbonului. Easton vine in intampinarea pretentiilor ciclistilor profesionisti dar, de asemenea indeplineste si dorintele exigente ale ciclistilor amatori. Compania si-a facut un nume pritre ciclisti ca si un furnizor de produse de biciclete din aluminiu si carbon, deosebit de usoare si solide. Rotile si tijele de sa Easton va vor duce la destinatie peste tot in lume.

Easton: expertul din roti si componente de bicicleta
Compania americana a dezvoltat diferite jante de inalt clasa pentru ciclismul profesionist de sosea. Prin urmare, Easton reprezinta “inceputul si sfarsitul” pe aceasta nisa. Pentru o cat mai mare performanta, aceste produse au fost dezvoltate in stransa cooperare cu ciclisti de top. Anii de cercetare si dezvoltare transforma compania Easton intr-un furnizor, care garanteaza rezultate exceptionale in lumea profesionistilor. Cand zici Easton, dimensiune roatii, materialul din care este facta janta sau latimea ei, grosimea jantei, suprafata de franare si desigur greutatea ei, sunt calculate in asa fel incat sa fiti siguri ca veti beneficia de cea mai buna performanta posibila. Tijele de sa Easton sunt la randul lor produse de cea mai inalta calitate in ceea ce privește lungimea, unghiul, materialul (carbon) si finisajele.

Rotile de carbon Easton: pur si simplu Speciale
Pretentiile referitoare la calitatea produselor Easton sunt deosebit de ridicate. In scopul de a avea rezultate perfecte, potrivite cu exigenta ciclistilor de sosea, compania foloseste o tehnica speciala: 100% artizanat. Cererile, care trebuie să fie indeplinite de fiecare data sunt astfel foarte mari. Easton se concentrează pe fabricarea de roti de carbon hand-made, care trebuie sa respecte standarde ridicate în ceea ce priveste durabilitatea si rezistenta la socuri pentru a fi utilizate in competitiile de ciclism de sosea. Easton aplica metoda acustica pentru a se asigura ca fiecare roata este un produs bun pentru exigenta profesionistilor. Durabilitatea este un criteriu esential al rotilor facute de Easton in America.