E*thirteen

Siguranta acolo unde ai nevoie

Componente-bicicleta

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

1 Cauta rezultate

COMPONENTELE E*THITTEEN SUNT DE NEOPRIT

Exista trasee extrem de provocatoare de MTB - iar acolo exista si coborari. Fabricantul californian e*thirteens-a specializat in producerea de componente specifice celor mai extreme ramuri ale MTB-ului, unde atat omul cat si materialul este supus la incercari enorme. Raportul dintre stabilitate, rigiditate si greutate mica este deosebit de important in lumea pieselor de bicicleta. O cheie esentiala in lumea curselor de downhill este increderea absoluta in materialul de concurs, material care este folosit pentru a trece prin locuri incredibile cu stanci ce stau in fata bicicletei sau sarituri inalte de cativa metri.

Acest lucru este posibil doar atunci cand cei ce fabrica aceste piese livreaza exact ceea ce promit. Bineinteles ca acesta este si obiectivul brandului e*thirteen, fondat in 2010. Cu o politica agresiva de cercetare, la inceput cu teste pe sosea, au scos pe piata in prima faza un ghidaj de lant extrem de fiabil si usor. Angrenaje, roti si pedale, sunt produsele ce repede au urmat sa fie produse de cei de la e*thirteen.

In anii ce au urmat, experienta acumulata in downhill a fost folosita pentru a dezvolta componente si pentru alte ramuri ale MTB-ului. astazi, gama de produse e*thirteen include piese pentru Enduro, All-Mountain, Cross Country si Maraton. Fiecare piesa este special conceputa pentru a face fata cu succes cerintelor probei respective.

Daca cel mai important aspect este rezistenta pentru cursele de downhill si freeride, pentru probele de enduro si all-mountain este la fel de importanta si greutatea redusa. Aceste biciclete trebuie sa-ti ofere siguranta maxima pe coborare dar sa fie si usor de folosit atunci cand vine vorba de urcari. Implicit si componentele lor trebuie sa indeplineasca aceleasi criterii.   

Componentele de certa clasa de la e*thirteen se caracterizeaza printr-o imbunatatire continua, prin folosirea de noi tehnologii si noi materiale - acest lucru indiferent daca vorbim despre freeride, downhill, enduro sau cross country.