Dynamic

Produse de incredere pentru ingrijirea si intretinerea bicicletei

Componente-bicicleta

  • Sort by:

0 Cauta rezultate

No products found!

Dynamic este un manufacturier de produse pentru curatarea bicicletei care ofera o gama extrem de larga de lucruri practice si absolut necesare. Numai un lant pastrat curat si uns ruleaza frumos si numai niste frane ingrijite te opresc la timp.

Durabilitatea unei biciclete depinde de mai multi factori. In general, o bicicleta trebuie sa fie ingrijita. Chiar daca vorbim de mersul de zi cu zi, de curse de sosea sau de mtb, produsele Dynamic te vor face sa stai mereu cu primii. Cu cat ai mai multa grija de fiecare componenta a bicicletei, cu atat ea va rezista mai mult. Alegerea perfecta a produselor de curatare si ingrijire reprezinta baza palcerii de a pedala, indiferent de traseele alese.

Dynamic este unul dintre liderii de piata in ceea ce priveste produsele de mentenanta
Bineinteles, este extrem de important sa ai grija constant de componentele bicicletei. Compania Dynamic ofera exact produsul de care ai nevoie atat pentru bicicletele de sosea, mtb-uri sau bicicletele de oras. Aceste substante dau gradul perfect de lubrifiere, astfel incat toate mecanismele sa functioneze usor si sa nu se intepeneasca. Substantele pentru curatire sunt facute in asa fel incat sa indeparteze apa si mizeria. Spray-urile pentru lant au caracteristicile de a patrunde peste tot unde este nevoie de putina lubrifiere: lant, cadru sau alte componente. Produsele Dynamic au fost testate intensiv pentru a se obtine rezultatele cele mai bune.

Indeparteaza uleiul, grasimea si mizeria cu ajutorul produselor de ingrijire Dynamic
Aceste produse sunt folosite pentru curatarea, ingrijirea si mentenanta bicicletei. Exista o gama foarte larga de produse special gandite pentru diferite piese sau chiar specifice pentru una singura. Poti gasi sunstante speciale pentru curatirea lanturilor si a foilor de angrenaj. Dupa curatire, toate piesele si mai ales lantul trebuie unse cu lubrifianti speciali. Pentru a se asigura ca franele iti functioneaza in parametrii optimi, Dynamic ofera si solutii de curatare a lor, care se usuca rapid si indeparteaza orice urma de mizerie de pe frane. Cu ajutorul produselor de curatare si ingrijire marca Dynamic, poti cu usurinta sa indepartezi uleiul, grasimea si mizeria.