Cyclus

scule pentru mecanici atat amatori cat si profesionisti!

Accesorii-Bicicleta

Cylus – ajutorul de nadejde pentru asamblarea unei biciclete
Compania Cylus, produce scule pentru biciclete, gandite special pentru atelierele mecanice. Cei care au ca hobby mecanica, vor beneficia de asemenea de aceste calitati ale sculelor Cylus, datorita fiabilitatii si caracteristicilor acestora. Compania Cyclus facbrica scule pentru toata Europa, folosind materiale de calitate pe care le testeaza in permanenta. Cu o gama larga de cercetare si producere, compania Cylus detine un loc fruntas printre producatorii de scule de bicicleta si ofera pasionatilor de ciclism posibili-tatea de a-si ingriji cat se poate de bine bicicleta.

Cyclus – scule de bicicleta de calitate cu arie extinsa de utilizare
Gama larga de produse pe care compania Cylus o ofera, include si standuri pentru biciclete pe langa sculele de mecanica clasice. Noile cerinte ale bicicletelor necesita noi cerinte si din partea scuelor de bicicleta. In acest moment, compania Cylus impresioneaza cu solutii istete si moderne care tin pasul cu tehnologia din ciclism si cu caracteristicile diferitelor componen-te; ex: adaptoarele pentru discurile de frana. Aceste adaptoare garanteaza o prindere solida si corecta a rulmetilor. Astfel, compania Cylus, cu ajutorul acestor produse speciale (de la standuri si pana la scule specifice) se dovedeste a fi un expert in domeniu.

Scule de bicicleta Cyclus – garantia calitatii
Pentru a demonstra cum anume trebuie utilizate, Cylus Tools a produs cateva clipuri ce pot fi download-ate de pe internet. Increderea pe care ciclistii o au in compania Cylus Tools este ceea ce ii face pe acestia sa continue dezvoltarea si pastrarea standardului deosebit de inalt in ceea ce priveste produsele lor.