Cyclon

Produsele pentru ingrijirea si curatarea bicicletei marca cyclon

Accesorii-Bicicleta

Multi ciclisti subestimeaza importanta ingrijirii bicicletei. Compania olandeza Cyclon Bike Care, ofera atat ciclistilor amatori cat si celor profesionisti o gama imensa de produse special concepute pentru ingrijirea bicicletei, implicit lungirea vietii acesteia. Curatarea regulata si ingrijirea materialului de concurs/antrenament nu face altceva decat sa-l faca sa reziste in timp.
 
Cyclon s-a adaptat cerintelor diferitelor piete, cum ar fi cea a bicicletelor de sosea sau cea a mtb-urilor, si ofera produsul potrivit pentru fiecare in parte. Combinatia de detergent pentru biciclete, degresant, solutie pentru ingrijirea lantului, lichid de frana, pasta de lipit, ulei de silicon, polish si spray-uri de protectie, nu numai ca asigura functionarea ireprosabila a bicicletei, dar implicit va creste si bucuria de a pedala. Solutia pentru curatat Cyclon Bionet este biodegradabila si usor de folosit. Indeparteaza cu usurinta uleiurile, grasimile, curata bine produsele si lasa un start subtire de ceara in urma, neatacand aceste componente,indiferent ca acestea sunt din plastic, cauciuc, vopsite sau din carbon.

Lubrifiantii pentru lant se fac remarcati prin faptul ca patrund pretutindeni, lubrifiaza perfect si sunt adezivi, lucru care le confera un mare avantaj in conditiile unei vremi umede. Deci, lantul nu numai ca va fi protejat de coroziune, dar va si rula silentios.

Cyclon Bike Care va ofera toate produsele de care aveti nevoie pentru o intretinere a bicicletei facute la modul profesionist. Cyclon nu va lasa nici macar atunci cand faceti pana de cauciuc: Spray-ul Repair Gel te ajuta sa-ti repari problema cat ai bate din palme.

In plus, Cyclon Bike Care are produce si pentru intretinerea bicicletelor electrice. Pentru a-ti fi mai usor, Cyclon ofera kituri complete cu care poti face aproape orice actiune de mentenanta a bicicletei tale electrice.