Crankbrothers

For increased performance on the mountain bike. Professionals from around the world rely on Crankbrothers. With its pedals and tools, the Californian brand offers you a wide range of options for your bike.

Accesorii-Bicicleta

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

34 Cauta rezultate

Competitii de MTB reusite: tehnologia Crank Brother, eleganta si fiabilitate
Specialistul componentelor de bicicleta din scena MTB-ului este numit Crankbrothers. Compania californiana este cunoscuta printre fani si sportivi profesionisti MTB pentru stilul si expertiza din domeniul tehnologic si pentru design. Dezvoltarea continua a componentelor de biciclete, precum si optimizarea tehnologiei reprezinta principiile de baza ale companiei. Incet incet absolut toata lumea a fost convinsa de calitatea produselor Crankbrothers, in speciale de pedale, roti, componente etc. Pentru ciclism montan, coborare si cross-country, riderii au nevoie de accesorii durabile, sigure si foarte fiabile.

Competitii MTb de succes, Crankbrothers ofera pedale cu prindere pentru imbunatatirea performantei de pedalat
Pedalele Crankbrothers trebuie sa fie 100% functionale si rezistente. Printre alte caracteristici, conteaza calitatea, greutatea, finisajele, marimea si tehnologia folosita. Pedalele Crankbrothers au devenit binecunoscute in lumea MTB-ului. La aceste competitii, fiecare metru parcurs este periculos si important si fiecare piesa a bicicletei trebuie sa functioneze perfect. Acesta este motivul pentru care pedalele sunt atat de importante.

Accesoriile MTB Crankbrothers – functionale si compacte
MiniTrusele de scule reprezinta solutia practica pentru toate problemele ce pot aparea in timpul turelor cu bicicleta. In functie de necesitati, ele pot contine aproape toate sculele necesare repararii unei biciclete. MiniTrusele Crankbrothers contribuie la gasirea unei solutii de depanare rapide si la indemana oricui - exista o gama intreaga de versiuni si modele.