CRAFT

Premium functional underwear and cycling clothing from Scandinavia

Imbracaminte

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

104 Cauta rezultate

Echipament de ciclism CRAFT – echipament tehnic cu multi ani de experienta in spate
Echipamentul este foarte important pentru ciclisti. Compania CRAFT ofera echipament tehnic construit special pentru confort ridicat si libertate de miscare. Cei de la CRAFT produc echipamente care se completeaza unul pe celalalt. Poti gasi imbracaminte pentru femei, copii si barbati, de la tricouri, la maiouri, pantaloni, colanti, incalzitoare de picioare si maini, pana si caciulite si huse pentru pantofi. Calitatea mare a produselor CRAFT se vede in felul cum acestea se aseaza pe corp, in durabilitate si croiala. 

Cu ajutorul echipamentului de ciclism CRAFT esti perfect echipat pe orice fel de vreme
Pentru ciclisti amatori, iubitori de MTB dar si ciclisti profesionisti - echipamentul are o mare importanta in fiecare disciplina aleasa. Fabricantul elvetian CRAFTtesteaza acest exhipament in fiecare etapa a fabricarii, lucru care ajuta enorm in acumularea de experienta necesara dezvoltarii unui produs de calitate. Inca din 1977 compania CRAFT s-a implicat in fabricarea de echipament tehnic iar acum face parte dintre pionierii acestei ramuri. Materialele de inalta calitate au doua starturi, care au efectul de a incalzi dar si a lasa sa respire pielea, transpiratia fiind preluata de un strat si eliminata de celalalt. 

CRAFT – Echipament pentru activitati care te fac sa transpiri
La inceput, obiectivul acestei companii cu sediul in Boras, Suedia, a fost sa dezvolte echipament tehnic de luat direct pe piele. In timp, a inceput sa fabrice toate tipurile de echipament functional. CRAFT, produce acum echipament pentru orice tip de activitate care te face sa transpiri, printre care si ciclismul si ofera atletilor conditii bune de antrenament si cursa. In plus, materialele alese, moi, elastice si ergonomice, ofera libertate mare de miscare.