CLIF Bar

batoane delicioase din fulgi de ovaz

Accesorii-Bicicleta

  • Sort by:

0 Cauta rezultate

No products found!

Batoane energizante pentru atleti si pentru cei cu un stil de viata activ
Istoria brandului CLIF BAR™ incepe in timpul unei curse de ciclism in 1990, cand fondatorul companiei pe nume Gary, cauta o alternativa pentru “batoanele dure ale astronautilor”. Iar ideea a venit: un baton gustos facut din fulgi de ovaz, fructe si alune.

Nutritie sanatoasa si echilibrata
Din acel moment, CLIF Bar s-a specializat in alimentatia pentru sportivi si produce batoane intr-o multitudine de arome pentru sportivi si oameni activi. Chiar daca preferi versiunea cu fructe si fulgi de ovaz, struguri si alune (Oatmeal Raisin Walnut), afine (Blueberry Crisp) sau cu ciocolata si migdale (Chocolate Almond Fudge): oferta este complexa si sigur vei gasi produsul potrivit pentru (aproape) toate gusturile

Psihologia CLIF Bar
Pentru cei care au pus bazele acestui brand a fost foarte clar inca de la inceput: cu cat este mai natural un produs, cu atat este mai hranitor si mai sanatos este. Cu scopul de a sustine organismul inainte, in timpul si dupa antrenament, batoanele contin un mix de carbohidrati, proteine, fibre si vitamine. In plus, fiecare baton contine vitaminele B6 si B12. batoanele CLIF Bar nu contin lactoza si nici sirop de glucoza sau fructoza; dulceata lor provine din siropul de orez si cel al trestiei de zahar. Batoanele CLIF Bar nu contin acizi grasi ceea ce le transforma intr-o gustare “light”.

Excelente atat pentru activitati sportive cat si ca gustari
Nu conteaza cum preferi sa folosesti batoanele energizante: batoanele CLIF Bar sunt ideale pentru oricine vrea sa ofere organismului o gustare rapida si hranitoare. In afara ingredientelor alese cu grija, producatorul pune mare pret pe gust. Chiar daca am lua in considerare doar gustul si am putea spune fara teama ca cei de la CLIF Bar si-au atins obiectivul.