Cinelli

o bucatica de ciclism din Bella Italia

Imbracaminte

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

22 Cauta rezultate

COMPONENTE PENTRU BICICLETE DE SOSEA, O MARCA DE CLASA – CINELLI
La auzul numelor unor marci de biciclete, entuziastii simt apa in gura – iar Cinelli este unul dintre aceste nume. Compania a fost fondata langa Milano in 1947 si s-a remarcat prin constructia de cadre si componente. Acest nume a devenit sinonim cu combinarea materialelor de cel mai inalt nivel, manopera impecabila si design italian.
 
Cino Cinelli, cel care a fost chiar el un ciclist de succes inainte de a construi acest nume, a adus multe inovatii ciclismului de sosea modern: modele de ghidoane de aluminiu, saua cu miez de plastic si pedale, de la cele cu ratrape pana la cele cu prindere. Cinelli iubeste si realmente traieste prin ciclismul de sosea, fiecare produs al sau fiind rezultatul unei indelungate experiente.
 
Ghidolina din pluta a fost lansata pe piata in 1987, se mai produce si se imbunatateste constant, existand inca in gama de produse Cinelli. Ca si zona de contact intre ciclist si bicicleta, ghidolina chiar este ceva important. Cinelli a perfectionat acest produs, cu multa atentie si profitand de vasta lui experienta. Sportivii pot alege dintr-o gama imensa, de la cele aderente cu microfibre, confortabila Bubble Ribbon cu bule de aer in componenta sa si clasica ghidolina din pluta – cu sau fara gel – si sa-si adapteze aceasta parte a bicicletei conform dorintelor si nevoilor. Exista extrem de multe culori disponibile, de la celediscrete, la cele elegante si pana la cele stralucitoare.