CHROME

Genti de biciclete, echipament si accesorii pentru ciclistii de oras

Imbracaminte

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

34 Cauta rezultate

Istoria companiei CHROME a inceput in Boulder, Colorado, acum aproape 20 de ani, cand, cativa tineri si-au adunat fortele si ideile pentru a crea o geanta de bicicleta care sa fie deosebit de practica pentru mersul in oras. Ei s-au concentrat mai ales pe calitatea materialelor, care trebuie sa fie solide si functionale, pentru a putea face fata cerintelor zilnice la care sunt supuse de un ciclist. In afara de materialul rezistent la apa CORDURA, se mai foloseste si prelata extrem de rezistenta, iar multe dintre bucatile de material sunt cusute cu fire care practic sunt indestructibile. Jachetele rezistente la apa si la vant marca CHROME impresioneaza ciclistii si prin materialele calduroase si in acelasi timp care lasa aerul sa circule, cum ar fi polarul sau poliesterul, dar si cu caracteristici practice ca buzunare ascunse la piept, partea din spate mai lunga putin si lejeritate la maini si umeri.

Genti de bicicleta, perfecte pentru ciclisti, fie ca mergi la munca sau doar te plimbi.
Astazi, gentile CHROME sunt unele dintre cele mai intalnite in mediul urban si sunt gandite pentru a avea cea mai mare eficienta posibila. Compania americana impresioneaza mai ales prin folosirea materialelor industriale deosebit de rezistente si a accesoriilor din fier, lucru care transforma aceste produse in ceva extrem de folositor atunci cand mergi prin oras, la scoala sau chiar la serviciu. In functie de model si de marimea lor, aceste genti au compartimente pentru carti, laptop-uri sau alte lucruri si se comporta excelent pe orice fel de vreme.

Brandul CHROME produce echipament calduros pentru mersul pe bicicleta
Jachetele si bluzele CHROME sunt extrem de practice si perfect adaptate cerintelor ciclistilor de oras: croiala confortabila este importanta aici si la fel si rezistenta materialelor, pentru a putea rezista utilizarii zilnice. Accesorii in stilul propriu CHROME, cum ar fi suporturi pentru chei cu curelusa si catarama extrem de atragatoare. Produsele CHROME sunt adevarate eye-cathers si mereu impresioneaza prin stil – si bineinteles functionalitate.