Cateye

Siguranta in conditii de vizibilitate redusa – luminile pentru biciclete marca cateye

Componente-bicicleta

Cateye este unul dintre cei mai importanti producatori de gadget-uri din domeniul electronicii, fiind recunoscut de foarte mult timp pentru siguranta si durabilitatea produselor sale. Compania se situeaza in Osaka si este una dintre primele care a fabricat o lumina intermitenta pentru bicicleta, in anul 1964. Un alt punct important l-a constituit lumina cu baterie inclusa, un LED alb, lansata in 1982.

Cu aceste realizari, compania japoneza a daramat vechile bariere, deoarece o lumina buna aduce siguranta in randul tuturor ciclistilor – si nu doar in cazul unei vizibilitati reduse!

Pana astazi, gama de produse se extinde si se imbunatateste continuu, noi tehnologii fiind implementate, astfel incat exista acum lumini de fata si de spate de orice forma si pentru orice nevoie. Puternicele lumini cu LED se prezinta intr-o forma compacta si solida si au baterii litiu-ion. Ele aproape ca transforma noaptea in zi. In functie de model, poti incarca bateria cu USB sau pur si simplu schimbi bateria. Mai mult, bateriile pot fi inlocuite in timpul mersului cu bicicleta, astfel ca vei avea mereu suficienta vizibilitate. Chiar daca focus-ul este in continuare pe luminile pentru biciclete, Cateye a inceput sa aiba un cuvant de spus si in lumea computerelor pentru bicicleta. Compania a produs computere care pot comunica cu smartphone-ul prin Bluetooth si astfel esti la curent cu toate apelurile si mesajele primite, fara sa oeo mana de pe ghidon.

Bratarile si sistemele de prindere ale luminilor sau computerelor Cateye sunt de asemenea extrem de practice. Ele se pot monta usor, fara a fi nevoie de alte scule, in pozitii sigure pe ghidon sau pe tija de sa.