Campagnolo

Pioneering bike components

Componente-bicicleta

  • Sort by:
  • Additional filters less filters

87 Cauta rezultate

Inca din 1933, componentele high end pentru ciclismul de sosea au fost obiectivul companiei Italiene Campagnolo, care este localizata in Vicenza. Campagnolo ofera componente de bicileta care impresioneaza prin tehnologia sofisticata, calitate si design. Astfel, ciclisti pasionati si atleti de top se pot conecta la spiritul fondatorului companiei, ciclistul Tully Campagnolo. Experienta sa si pretentiile pe care le-a avut de la propria bicicleta, au insufletit aceasta companie.

Accesorii pentru bicicleta Campagnolo – componente de calitate facute dintr-o singura bucata pentru o calitate excelenta.
Compania Campagnolo a adus pe piata o tehnologie de varf. Aceasta tehnologie se remarca la nivelul tuturor produselor, cum ar fi roti, schimbatoare, angrenaje pedaliere, frane, pinioane. Toate aceste component la care se adauga lanturi, headset-uri, etc, sunt fabricate dintr-un material de calitate superioara si ies in evidenta prin fiabilitate. Cunostintele venite din lumea ciclismului se reflecta in fiecare produs, iar acesta, la randul sau, ofera performanta ciclistilor care il folosesc. 

Campagnolo – tehnologie de baza in ciclism.
Campagnolo face parte dintre cele mai cunoscute branduri din sectorul componentelor de biciclete. Cu Campagnolo, nu doar iti traiesti pasiunea pentru ciclism, dar iti creezi temelia in ceea ce priveste tehnologia componentelor. Campagnolo continua sa combine precizia, functionalitatea si eficienta in tot ceea ce produce.