CamelBak

Cum sa nu-ti fie sete cat esti pe bicicleta

Accesorii-Bicicleta

CAMELBAK sisteme pentru rehidratare – inovatie intr-un bidon pentru apa
Fara sa fie nevoie de invetii sau inventatori intelepti – cum ar fi primul sistem de hidratare al lui Michael Eidson – ciclismul nu ar fi ceea ce este astazi. Inspirat de experiențele sale din timpul unei curse fierbinte din 1988, ciclistul american a pus bazele acestei idei din necesitate: paramedic de profesie, acest ciclist antrenat a montat un tub intr-o punga veche de perfuzie, totul impachetat intr-un ciorap si cusut pe partea din spate a tricoul lui. Astfel s-a nascut prototipul Camelbak. De atunci, compania s-a dezvoltat continuu, Camelbak promovand continuu sistemele sale usoare si aerodinamice de hidratare. Acestea va permit sa beti chiar si pe terenuri ce necesita indemanare mare din punct de vedere tehnic, fara a fi nevoie sa iei în mainile de pe ghidon. Dupa o prima faza de testare care a avut succes, produsele Camelbak s-au raspandit rapid prin alte sporturi. Si-au extins gama de produse, astfel incat acum includ de asemenea diverse sticle de băuturi, curele de hidratare si numeroase accesorii.

CAMELBAK rucsaci de hidratare – astfel nu vei suferi de sete la iesirile lungi
Sistemele Camelbak sunt funcționale si asigura o alimentare facila chiar si atunci cand pedalezi: Chiar si in conditii de teren dificil, veti fi in stare sbeti, fara sa luati mainile de pe ghidon. Rucsacii pentru hidratare CAMELBAK vin cu rezervoare cu un volum de pana la trei litri si sunt astfel potrivite atat pentru excursii mici dar si mai lungi. Rucsacii sunt disponibili in culori si forme diferite. Rucsacii facuti din material respirabil ofera o protectie pentru murdarie si suficient spatiu de stocare pentru smartphone, unelte sau batoane energizante. Mai mult, gama de produse Camelbak a fost extinsa cu rucsaci de hidratare cu un protector integrat in spate, care sunt deosebit de populare în randul ciclistilor si motociclistilor de enduro. Acest protector rezista cu usurinta la impact si este atat de flexibil, incat se adapteaza perfect la miscările purtatorului.

CAMELBAK bidoane si accesorii
Datorita sistemului special, bidoanele CAMELBAK nu trebuie sa fie înclinate pentru a bea. In acest fel, puteti sa va pastrati mereu ochii pe drum. Plasticul folosit pentru bidoane este igienic, non-toxic si usor. Conform producatorului, bidoanele Camelbak se remarca prin neutralitatea gustului si a materialului lor robust. Gama larga de accesorii si produse Camelbak face sa gasim aproape tot ce ne dorim. Perii, tablete de curatare si sisteme de uscare, dar si Camelbak RainCover ce pastreaza rucsacul uscat pe timp de umezeala. Pachetul de hidratare poate fi actualizat în mod individual cu dispozitive de inchidere, conexiuni si cleme – orice ti-ai putea dori.